iPhone 8 kan bli den første mobilen fra Apple som bryter titusenkronersgrensen.
iPhone 8 kan bli den første mobilen fra Apple som bryter titusenkronersgrensen.

Annonse


Dette er Apples nye mobiler: “iPhone 8”, “iPhone 8 Plus” og “iPhone Edition”

Deksel-produsenter på IFA-messen hevder de har sett eskene til de nye iPhone-modellene og derfor også navnene. Nå produserer de deksler som bare det for å være tidlig ute.

Dropper “s“-navnet i år, eller er det borte for alltid?
Det har lenge vært ryktet, eller mer av logiske årsaker, spådd, at det ble en iPhone 8, 7s og 7s Plus, men ifølge disse stemmer altså ikke dette.

I stedet har Apple valgt å skrote s-merkingen i år, og velger å kalle samtlige modeller iPhone 8 – det som skiller dem er størrelsen (Plus). Ikke så overraskende om det viser seg at det er større endringer enn bare innmaten.

Men hva er iPhone Edition for en modell? Kanskje er den lik 8 Plus, men med flere fargevalg (eller et annet eksklusivt materiale som Watch Edition) og/eller 512GB lagringsplass? Eller har Apple en ny Note-lignende mobil på vei på over 6″ med Apple Pencil?

Neppe 6-tommer i år
Tvilsomt, da det ikke har lekket noen slik info, men det hadde jo vært morsomt at vi ikke visste om alt de skal avsløre 12. september. Dette gjør definitivt pressekonferansen mer spennende.

9to5mac hevder å vite at iPhone Edition er utgaven med Qi-trådløs lading (om enn dog den trege utgaven). Den trådløse ladingen blir visstnok likevel kompatibel med andre trådløse ladeprodukter, inkludert de som er å finne på Starbucks.

Lightning-standarden forblir, i hvert fall på årets nye enheter. Det ventes at iPhone 8-modellene får Gorilla Glass 5 som akkurat debuterte i LG V30 vi har en sniktitt på.

Vi har trua på en iPhone 9 med et panel over 6 tommer, men ikke før neste år.

 

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse