Nye detaljer peker mot Pencil-støtte for iPhone.
Nye detaljer peker mot Pencil-støtte for iPhone.

Annonse


Skal Apple kopiere Samsung igjen?

Høsten for to år siden lanserte Apple en iPad Pro og en penn kalt Pencil. Senere har det dukket opp rykter fra tid til annen som peker mot at pennen også vil fungere på iPhone.

Nyere patentsøknader
For rundt et år siden var det faktisk sjefen selv, Tim Cook, fikk fart på ryktemøllen da han under et intervju skrøt av hva som kan bli laget på en iPad eller iPhone med Pencil.

Nå har nettstedet Patently Apple kommet over en rekke patenter som beskriver nettopp dette: en iPhone med støtte for penn.

«I dag dukket det opp to nye patentsøknader fra Apple om Pencil på en smarttelefon. For første gang blir faktisk ’iPhone’-navnet brukt i patentet som et produkt for Pencil», skriver nettstedet.

Annonse
Pencil på iPhone?
Hvordan en Pencil vil fungere med en iPhone som har en mye mindre skjerm enn iPad Pro, er ikke lett å si, men i iOS 11 går Pencil-støtten mye dypere enn til kun å skrive og tegne.

Samsung har hatt stor suksess med Note-serien med den medfølgende pennen, og tidligere denne uken ble Note 8 introdusert og nok en gang har selskapet stort fokus på pennen.

Merk at patentsøknader ikke alltid betyr et ekte, kommende produkt.

Skulle du likt å bruke Pencil på iPhone?

 

Kilde:
Patently Apple

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse