Note 8 lanseres 15. september. De som forhåndsbestiller får med DeX på kjøpet slik at mobilen kan kobles til en skjerm og bli PC.
Note 8 lanseres 15. september. De som forhåndsbestiller får med DeX på kjøpet slik at mobilen kan kobles til en skjerm og bli PC.

Annonse


Note 8 lanseres 15 september til 9 990 kroner

New York (ITavisen:) Etter en mengder rykter og lekkasjer er dagen for Samsung Galaxy Note 8 omsider kommet.

Oppdatert, 19:53:

Beklager feil pris. Den korrekte er 9 990 kroner, og ikke prisen vi først fikk i pressemeldingen.

Dette sier Samsung
“Med Samsung Galaxy Note8 får du en telefon som kombinerer form og funksjon, og som dermed maksimerer brukeropplevelsen. Det nye flaggskipet har større skjerm enn tidligere, samtidig som den er behagelig å ha i hånden. I tillegg er funksjonaliteten utvidet for S-Pen, og mobilkameraet er mer avansert enn noensinne. Tilsammen gjør dette det enklere å kommunisere mer personlig og fange hvert øyeblikk,” heter det i pressemeldingen.

Annonse
– Vi setter pris på tilliten våre trofaste Note-tilhengere har vist oss det siste året. Deres engasjement har vært en viktig inspirasjon for oss i utviklingen av Galaxy Note8. Vår nye Note er til dem, sier Stig-Ove Langø, salgssjef i Samsung Norge.

Lansering
“Samsung Galaxy Note8 lanseres 15. september og kommer i fargene gull og svart. Veiledende pris er 9 850 NOK. Du kan forhåndsbestille Galaxy Note8 fra og med 23.august.”

Spesifikasjoner

 • Octa core (2.3GHz Quad + 1,7GHz Quad), 64bit, 10nm-processor
 • 6GB RAM (LPDDR4)
 • 64GB internminne – 256GB microSD
 • 6.3’’ Quad HD+ 2960×1440 (521ppi) Super AMOLED
 • 3,300mAh med hurtiglading via ledning kompatibelt med QC 2.0 eller trådløst kompatibelt med WPC og PMA
 • 162.5 x 74.8 x 8.6mm – vekt 195g
 • Kamera front: 8MP AF (F1.7), bakre kameraer: Wide-angle 12MP Dual Pixel AF (F1.7), OIS, Telephoto: 12MP AF (F2.4), OIS, 2X optisk zoom, opptil 10X digital zoom
 • Operativsystem Android 7.1.1. Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz)
 • VHT80 MU-MIMO, 1024QAM
 • Bluetooth v5.0
 • ANT+, USB Type-C, støtte for betaling med NFC
 • MST, GPS + Galileo + Glonass + Beidou
 • IP68 sertifisering
 • Sensorer: Accelerometer, Barometer, Fingeravtrykk, Gyro, Iris, Trykk, Puls, Proximity, Geomagnetic, RGB Light.
 • Autentisering: Iris, fingeravtrykk og ansiktsgjenkjenning. Klar for Samsung KNOX.

S Pen
“Helt siden Galaxy Note8 ble lansert, har den integrerte pennen vært Note-seriens særpreg. På Samsung Galaxy Note8 kan du bruke pennen til å å skrive, tegne og kommunisere med venner og familie på en helt ny måte.

Vi har alle opplevd at ord ikke alltid strekker til. Da kan en animert tekst, en rask skisse eller en illustrasjon være et bedre alternativ. Med den utvidede funksjonaliteten i S-Pen kan du blant annet lage og dele dine egne GIF-animasjoner, oversette tekster og til og med skrive direkte på skjermen uten å måtte låse opp mobilen. Alt for å la din personlige stil komme til uttrykk.

Den forbedrede funksjonaliteten i S-Pen gjør det mulig å både oversette enkeltord og hele setninger på opptil 71 språk. I tillegg gjør den om måleenheter og valuta, noe som praktisk hvis du er mye på reise”.

Kamera
“Med Samsung Galaxy Note8 lanserer Samsung det kraftigste og mest avanserte mobilkameraet i sin produktprotefølje. Mobilen er utstyrt med to 12MP kameraer på baksiden, med optiske bildestabilisatorer på både tele- og vidvinkellinsene.

Det gjør det er lettere å ta skarpe bilder. For mer avansert fotografering kommer Samsung Galaxy Note8 med ’live focus’, som betyr at du kan kontrollere bildedybden ved å justere bokeh-effekten og deretter endre dybden.

Takket være mobilens ’Dual Capture mode’ tar du to bilder samtidig, og på den måten kan du velge å alltid lagre et nærbilde samtidig som du kan ha én versjon som viser hele bakgrunnen. Samsung Galaxy Note8 kommer også med et bransjeledende 8MP ’Smart Auto Focus’-kamera på fremsiden for skarpere selfies og videosamtaler.”

https://youtu.be/RKYjdTiMkXM

https://youtu.be/rD37VVMda88

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse