Sarahah lar hele verden sende deg anonyme meldinger (du ikke kan svare på) - det eneste de trenger er brukernavnet ditt.
Sarahah lar hele verden sende deg anonyme meldinger (du ikke kan svare på) - det eneste de trenger er brukernavnet ditt.

Annonse


Slik gikk det da dere sendte meg anonyme meldinger

Jeg skrev om den nye meldingstjenesten Sarahah i går og oppfordret samtidig til konstruktiv kritikk eller bare en hyggelig melding.

Hvordan ville det gå?

Kan bli noe, men faren for Sarahah er en døgnflue er der
Tjenesten fungerer slik at brukernavn-lenken er nettsiden man kan sende inn anonyme meldinger. Mottager kan ikke se hvem som har sendt meldingen, kun rapportere den om den er spesielt ufin, ei heller svare på dem.

Nettet er ikke alltid så hyggelig, spesielt ikke når personer kan gjemme seg bak anonymitet, men tilbakemeldingene jeg fikk (47) fra jeg publiserte artikkelen i går, til nå, har vært overveldende positive – kun et par av meldingene var ikke konstruktive, men jeg vil ikke anse dem som hatmeldinger heller, langt ifra.

Annonse
Les noen av meldingene
Vi har klassikere som “Applefag“, og vi har de mer fantasifulle ønsketenkinger som “Communism will prevail“, men når det norske språket var i bruk, var de fleste meldingene som dette:

Har lest og fulgt ITavisen siden 2001! Synes du har dratt det riktig vei! Ønsker mer nyheter om Elon Musk, AI, Hyperloop, osv. Gjerne mer hardware-relaterte nyheter også!

Og:

Hei Trond! Leser IT-avisen hver dag i lunchtiden. Min eneste klage må være enkelte gangers mangel på korrekturlesing av artikler før de publiseres. Ellers skal jeg faktisk fortelle deg at det finnes de av oss der ute som setter stor pris på initiativet du har tatt og resultatet du har levert. IT-avisen er kanskje ikke noen gigant, men dere leverer en stadig strøm av relevante nyheter over et bredt spektrum.”

Mer eget innhold er noe mange etterspør (jeg inkluderer meg selv), men brorparten av meldingene, over 80 prosent, var skryt til undertegnende og redaksjonen.

Tusen takk
Det setter jeg veldig pris på, men desto enda viktigere var det å finne ut at nettet såvisst ikke er fullt av hat, men masse goodwill.

Mer innhold enn noen sinne fortsetter vi fremdeles å levere, men vi ønsker og kan gjøre mye mer.

Vi har akkurat startet opp med maskinvare-testing, og bruker rig-en vi har kjøpt inn for å gjøre hverdagen din enklere, spillmaskinen din kjappere (neste uke!) og ikke minst teste programvare så du slipper å kaste bort tiden din med tulleprogrammer som dette.

Ønsker du flere egensaker fra ITavisen håper jeg du ikke bruker anonnseblokkerer, og kanskje også ønsker å gi noen kroner i måneden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse