Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Her er Oppo R11. (Ill.: Oppo)

Her er Kina-mobilen med selvfotokamera på 20 megapiksler

Og et hovedkamera med 2x optisk zoom.

Kinesiske Oppo er kanskje ikke så godt kjent blant norske mobilbrukere, at mobilene ikke er offisielt tilgjengelig her til land er en viktig årsak til det, men på hjemmebane i Kina gjør selskapet det godt. På verdensbasis har Oppo faktisk rukket å bli nummer fire etter Samsung, Apple og Huawei (ekstern lenke).

Imponerer på kamerafronten
Nå står selskapet klart med en ny smarttelefon der kameraet er i fokus. Under MWC-messen tidligere i år imponerte Oppo med ny kamerateknologi som blant annet skal gjøre zooming bedre i smarttelefoner.

R11 er det nyeste tilskuddet til Oppos portefølje og kan skilte med et hovedkamera på 20 megapiksler og med 2x optisk zoom og portrettmodus slik som iPhone 7 Plus. Hovedkameraet består av to sensorer på henholdsvis 20 og 16 megapiksler. Teknologien drives av Qualcomm Spectra ISP.

I tillegg til det heftige kameraet på baksiden sitter det også et rimelig kapabelt kamera på fremsiden slik at du kan ta bedre bilder med høyere oppløsning (20 megapiksler) av deg selv og venneflokken.

Oppo har et stort fokus på kamerateknologi.
Oppo har et stort fokus på kamerateknologi. (Ill.: Oppo)

Lanseres neste uke
Av andre spesifikasjoner har Oppo R11 en 5,5-tommers AMOLED-skjerm med 1080p-oppløsning. Mobilen drives av brikkesettet Snapdragon 660 og har 64 GB lagringsplass og 4 GB minne.

Enheten blir tilgjengelig i fargene svart, rosegull og gull når den lanseres 10. juni i Kina. Pris er ikke kjent, og det er usikkert hvilke andre markeder den blir tilgjengelig i.

Hadde du vurdert en Oppo-mobil hvis den var tilgjengelig i Norge?

 

Kilder:
Oppo,
Neowin

Stikkord: Mobil, oppo