Brillene til Essential ser smartere ut en Google Glass, og kommer med kameraer som både vender inn mot brukeren og ut mot verden.
Brillene til Essential ser smartere ut en Google Glass, og kommer med kameraer som både vender inn mot brukeren og ut mot verden.

Annonse


Dette er smartbrillene til Essential

Selskapet til Android-medskaperen Andy Rubin har akkurat lansert sin første telefon, men de har også flere planer på tapetet.

Snakket om Google Glass
En av disse skal være å lage smartbriller for utvidet virkelighet, og Rubin har alt uttalt seg om Google Glass i et intervjuv med Wired:

De “feilet ikke fordi teknologien var dårlig, men fordi verden ikke var klar til å gå med dem enda,” sa han da.

Briller med kamera og skjerm
Ifølge Patently Apple viser bildet over smartbrillene til Essential, med en dobbeltskjerm på linsene og et kamera på bunnen.

Annonse


Brillene skal inkludere en eller flere linser, som kan være med styrke eller være solbriller, og de vil ha et eller flere kameraer i fronten.

Sporer blikket og viser informasjon
De skal også ha et kamera som vender mot brukeren som kan spore retningen på blikket.

Fordelen med å spore blikket er at prosessoren da kan vise et bilde som utvider miljøet rundt brukeren.

Kam sammeligne varer
– Hvis brukeren for eksempel ser på en strekkode, kan prosessoren vise billigere alternativer for den samme varen, heter det i patentsøknaden.

Også Apple jobber med smartbriller, og disse kan komme så tidlig som i 2018 eller 2019, i følge nye lekkasjer fra Foxconn.

Kilde
Patently Apple

Annonse