Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Støpeformene for Apples kommende iPhone-modeller har lekekt på netet. (Ill.: Weibo)

Nye støpeformer viser iPhone 8, 7s og 7s Plus

iPhone 8 blir midt imellom.

Tre nye støpeformer for de kommende iPhone-modellene til Apple har lekket ut på den kinesiske bloggsiden Weibo.

Stål og glass
De kommende telefonene ryktes å skulle støpes i stål og ha en glassbakside, og derfor har det også tidligere lekket bilder av støpeformer fra den nye produksjonsprosessen.

De nye bildene viser at iPhone 8 kommer til å være mindre enn iPhone 7s Plus og hakket større enn iPhone 7s.

Større skjerm på samme flate
Likevel vil den nye telefonen ha betraktelig større skjerm, takket være en OLED-skjerm som ryktes å dekke side til side på telefonen, mens iPhone 7s-modellene ventes å ha de samme LCD-panelene som forgjengerne.

Videre viser støpeformene at iPhone 7s får én enkelt kameralinse, at iPhone 7s Plus får to i horisontal konfigurasjon, og at iPhone 8 får kamerasensorer i vertikal konfigurasjon.

Det ryktes også at iPhone 8 vil få sensorer for blandet virkelighet, så det kan komme flere sensorer enn bare kameraer på denne plassen.

Denne dummyen skal vise hvordan iPhone 8 blir. (Ill.: Weibo)

iPhone 8-dummy
I tillegg til de nye støpeformene har det også kommet bilder av en iPhone 8-dummy, som mangler logo og annen identifiserende informasjon – utenom selve formen på telefonen, som korresponderer fint med de siste ryktene om hvordan den vil se ut.

Også denne har kamerasensorer i vertikal konfigurasjon, og demonstrer om ikke annet at produksjonen av prøvemodeller er godt i gang.

iPhone 8 ryktes å bli en eksklusiv toppmodell med prislapp på over 10 000 kroner, blant annet takket være en ny 3D Touch-modul til OLED-skjermen.

Kilder
Appleinsider
Slashleaks

Stikkord: iphone, Mobil