Rapporten fra JPMorgan spår at Apple vil beholde plass til mikrofon, høyttaler og kamera på toppen og bunnen av fronten.
Rapporten fra JPMorgan spår at Apple vil beholde plass til mikrofon, høyttaler og kamera på toppen og bunnen av fronten.

Spår glass til iPhone 7s, “heldekkende skjerm” og gratis AirPods til iPhone 8

En lengre rapport fra storbanken JP Morgan oppsummerer ryktene om den neste iPhone-lanseringen, og byr på nye spådommer om iPhone 7s og 8.

“Moderat oppgradering” for iPhone 7s
iPhone 7s vil få en “moderat oppgradering,” heter det, og den vil bruke glass til baksiden, aluminium i kantene og få trådløs lading.

iPhone 8 vil derimot få en “heldekkende” OLED skjerm fra side til side (men ikke i toppen og bunnen), og vil blande rustfritt stål og glass.

iPhone 8 får rammer i topp og bunn
Inkludert i rapporten er bildet over, som viser hvordan skjermen vil dekke fronten på iPhone 8, der de mener at det vil komme kanter på toppen av bunnen, antakelig til mikrofon, høyttaler og frontkamera.

Rapporten inneholder også en tegning som viser hvordan den “nye OLED-modellen” får et L-formet batteri med tretti prosent bedre kapasitet.

Banken nevner ikke noe om de tror Touch ID vil komme foran eller bak, og lar dette stå med et åpent spørsmålstegn i spesifikasjonslisten deres.

Videre mener JPMorgan at Apple kanskje vi linkludere AirPods med den nye OLED-telefonen, og at den vil få optisk bildestabilisering i begge kamereaene.

Totalt sett mener banken at den nye iPhonen vil bli 75 til 80 dollar (ca 650 kroner) dyrere enn dagens iPhoner, men denne regningen tar ikke med forskning og utvikling og produksjon.

Kilde
9to5Mac