Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Den lekkede støpeformen for iPhone 8 viser et dobbeltlinsekamera på baksiden, og ingen Touch ID. (Ill.: Benjamin Geskin )

Dette kan være støpeformen for iPhone 8

Uten fingersensor på baksiden.

Serielekkeren Benjamin Geskin har allerede lekket en iPhone 8-dummy og en teknisk skisse av iPhone 8, og viser ingen tegn til å gi seg med dette.

Ingen Touch ID på baksiden
Nå har han lagt ut det som kan være en støpeform til iPhone 8-chassiset, som viser en dobbeltlinse på baksiden i vertikal konfigurasjon – og en total mangel på Touch ID.

Det har riktignok kommet andre rykter om at iPhone 8 vil ha Touch ID på baksiden grunnet produksjonsproblemer med å integrere den i skjermen, men dette har vært svært upopulært blant mange.

Kan bli integrert i skjermen
Grunnen til den manglende Touch ID-flaten kan være at dette er en tidlig støpeform, men det kan like gjerne bety at den blir integrert i skjermen, slik planene originalt var.

Støpeformen viser også forsiden av iPhone 8, men denne er forståelig nok ganske tom og flat ettersom den stort sett skal bestå av en skjerm.

Kan komme fra når som helst
Men uten å vite helt når i produksjonsprosessen den er hentet fra, er det vanskelig å vite om dette vil bli den ferdige formen eller ikke.

Vi går ut fra at Apple og produksjonspartnerne deres lager mange forskjellige støpeformer mens de eksperimenterer med formfaktoren tidlig i produksjonsprosessen, før de bestemmer seg for en ferdig form når produksjonen nærmer seg.

Kilder
Slashleaks
9to5Mac

Stikkord: Apple, iphone8