Windows Central rakk å ta en skjermdump før bildet ble fjernet.
Windows Central rakk å ta en skjermdump før bildet ble fjernet.

Annonse


Her er et nytt «Control Center» Microsoft ikke har snakket om

Under Build-messen som gikk av stabelen i starten av mai snakket Microsoft om flere av nyhetene som kommer med storoppdateringen «Fall Creators Update» i september. Noen av disse nyhetene er allerede tilgjengelig for Windows 10-testerne.

Avslørte nyhet ved en glipp
En ting som Microsoft ikke har snakket om, er et nytt «Control Center». Et bilde av dette dukket opp i forbindelse med annonseringen av testversjon 16199 av Windows 10 som tidligere denne uken ble tilgjengelig for testere. Bildet er senere blitt fjernet av Microsoft.

Ut ifra bildet å dømme ser det ut som at Microsoft planlegger å skille snarveiene ut av Handlingssenteret og at sistnevnte fremover kun vil bestå av varsler.

Faktisk dukket et liknende kontrollsenter opp i forbindelse med annonseringen av «Creators Update» i fjor høst, men det ble skrotet fra den endelige lanseringen.

Annonse


Nytt kontrollsenter
Hurtighandlinger og snarveier blir flyttet til det som for tiden går under navnet «Control Center».

Her skal man kunne aktivere ting som Wi-Fi, nettbrettmodus, stedstjenester, Bluetooth og liknende, samt justere lysstyrken. I tillegg er det hurtigvalg til projisering, nettverk, innstillinger med mer.

Windows Central skriver at ettersom dette er noe Microsoft ikke offisielt har annonsert og for øyeblikket kun er på teststadiet, kan det hende at det aldri blir lansert.

https://twitter.com/WithinRafael/status/864981663360495616

 

Kilde:
Windows Central

Annonse