Flere funksjoner kom ikke med i Creators Update.
Flere funksjoner kom ikke med i Creators Update.

Annonse


Disse kule funksjonene droppet Microsoft fra Windows 10-storoppdateringen

Førstkommende mandag starter Microsoft utrullingen av Creators Update. Ønsker du ikke å vente til den tid, kan du oppgradere allerede nå.

Alt kom ikke med
Creators Update er én av to planlagte storoppdateringer og kommer etter Anniversary Update som ble lansert i fjor sommer.

Mens det er flere spennende nyheter i Creators Update – les mer om dem på ITavisen i helgen – er det også noen annonserte funksjoner som ikke er en del av oppdateringen. Windows Central har publisert en liste over seks spennende nyheter som ble kuttet:

Mine personer eller «My People»: Ble introdusert da Microsoft avduket Creators Updatesammen med Surface Studio – i fjor høst. Her kan man feste favorittkontakter til oppgavelinjen for rask tilgang til meldingstjenester og deling av filer.

Annonse
Microsoft har forsikret om at denne dukker opp i den neste storoppdateringen.

Mine personer kom ikke med.

Groove Music Maker: Denne nyheten vet vi egentlig ikke særlig mye om, foruten at det er en app for enkel musikkskaping, ettersom Microsoft ikke har snakket om den. Groove Music Maker dukket opp i en video under Creators Update-annonseringen, men blir altså ikke en del av oppdateringen.

Windows Central har vært i kontakt med kilder som forteller at appen fortsatt er på vei.

Groove Music Maker er fortsatt under utvikling.

Forbedret handlingssenter: Også en nyhet som dukket opp i en video og som Microsoft ikke har snakket om. Et bilde viser et redesign av handlingssenteret med oppdateringer til hurtighandlinger og brytere for å justere lysstyrke og volum.

Handlingssenteret i Creators Update er mer eller mindre uforandret fra forrige storoppdatering. Vi har ikke hørt noe fra Microsoft, men nyhetene kommer trolig i den neste oppdateringen.

Brukerne må nok vente på Redstone 3 for et forbedret handlingssenter i Windows 10.

Windows Capture 3D: Under fjorårets høstarrangement, demonstrerte Microsoft hvordan man ved hjelp av en smarttelefon kan ta bilder av et objekt og konvertere det til 3D på telefonen.

Microsoft jobber fortsatt med dette, men kan ikke si noe om lanseringen.

Windows Mixed Reality: Blandet virkelighet er på plass i Creators Update, men enn så lenge kun for utviklere. De rimelige hodesettene blir blant annet ikke tilgjengelig for kundene før til høsten.

Plassholdere for OneDrive: Microsofts skytjeneste har tidligere hatt plassholdere, men det ble senere fjernet. I fjor kunne Microsoft avsløre at OneDrive Placeholders vender tilbake, men ble dessverre ikke en del av Creators Update. I stedet lanseres plassholderne sammen med Redstone 3 høst.

Hvilke av disse skulle du ønske var en del av Windows 10 Creators Update?

 

Kilde:
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse