– Mass Effect-serien satt på vent – går en uviss fremtid i møte

Gira på mer Mass Effect? Da må smøre deg med tålmodighet.
Gira på mer Mass Effect? Da må smøre deg med tålmodighet.

Mass Effect: Andromeda ble lansert tidligere i år og var starten på et nytt kapittel i EA og BioWares romeventyr. Dessverre for tilhengere av serien, kan det ta en stund før det neste spillet dukker opp.

Trapper ned Mass Effect-arbeidet
Ifølge kilder Kotaku har vært i kontakt med, har BioWare satt hele serien på vent og nedskalert gruppen med utviklere – i BioWare Montreal – som jobber med Andromeda. BioWare Montreal fungerer nå som et støttestudio, ifølge fire kilder Kotaku har snakket med.

Det betyr ikke at det er over og ut for Mass Effect-serien da det er heller tvilsomt at BioWare vil legge romrollespillet på hyllen. I stedet betyr det at spillkjempen ikke har planer om å starte med en Andromeda-oppfølger med det første.

Annonse

Fokuserer på andre prosjekter
Kotaku skriver at flere ansatte ved BioWare Montreal forrige måned ble overført til EA Motive – et utviklerhus i Montreal. Disse vil arbeide med Star Wars Battlefront II som forventes til høsten. De gjenstående i BioWare Montreal vil bistå i utviklingen av andre BioWare-spill, blant annet et nytt som går under kodenavnet «Dylan».

Dette spillet blir trolig avduket under E3-messen som starter om en måned.

Mass Effect: Andromeda ble lansert i mars i år og har ikke klart å leve opp til de forrige spillene i serien. Blant annet har spillet fått kritikk for dårlige animasjoner noe utviklerne har jobbet hardt med å løse.

Hva syns du om Mass Effect: Andromeda?

 

Kilde:
Kotaku

Annonse
Annonse