BioWare jobber med å forbedre opplevelsen i Mass Effect Andromeda.
BioWare jobber med å forbedre opplevelsen i Mass Effect Andromeda.

Annonse


Mass Effect-utviklerne: – Vi jobber døgnet rundt

For en uke siden ble Mass Effect Andromeda lansert, spillet som markerer et nytt kapittel i den kritikerroste serien.

Skal avsløre planene sine
Lanseringen har ikke gått stille for seg og Andromeda har mottatt mye kritikk fra både anmeldere og spillerne. Nå svarer BioWare på kritikken og i et innlegg på mikrobloggen Twitter skriver de at de jobber hardt med å forbedre opplevelsen.

«Vi har mottatt en god del tilbakemelding, noen av den er positiv og noe er negativt. Den tilbakemeldingen er viktig for vår pågående støtte av spillet og vi kan ikke vente med å dele planene våre tirsdag 4. april», skriver BioWare, og fortsetter:

«Mens du venter er det bare å sende inn tilbakemeldinger. Gruppen lytter og jobber døgnet rundt for å innhente informasjon og planlegge løsninger for å forbedre og bygge videre på Mass Effect Andromeda.»

Annonse
Anmeldelse er på vei
Så gjenstår det å se hva BioWare ønsker å dele av planer den 4. april. Utvikleren har tidligere uttalt at de planlegger å forbedre karaktertilpasseren og en del feil i spillet. For ikke å glemme ansiktsanimasjonene som har fått sin dose med kritikk.

Vi kommer tilbake med vår anmeldelse av Mass Effect Andromeda i løpet av kommende uke. Imens kan du se video fra da vi strømmet spillet.

Hva syns du om Mass Effect Andromeda?

 

Kilde:
BioWare

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse