Flere Switch-eiere opplever trøbbel med Joy-Con.
Flere Switch-eiere opplever trøbbel med Joy-Con.

Annonse


Frykter Nintendo må tilbakekalle Switch-kontrollerne

Som vi skrev om tidligere denne uken er det flere som opplever problemer med Joy-Con-stikkene.

Store problemer
Rettere sagt gjelder dette den venstre stikken som sliter med å opprettholde en stabil tilkobling til Switch. At det er kun den venstre som har tilkoblingstrøbbel, tyder på at de kontrollerdesignet for Joy-Con er forskjellige.

Den høyre stikken inneholder mer teknologi som blant annet en IR-sensor og NFC-brikke. På grunn av dette har Nintendo lagt inn en dedikert Bluetooth-antenne i denne stikken for å sørge for en god tilkobling, skriver PCMag. iFixits demontering av kontrollerne viser at den venstre Joy-Con ikke har en dedikert antenna, den er i stedet integrert i kretskortet.

Les vårt førsteinntrykk: Nintendo Switch er smart og spennende, men vil den overleve i en 4K-verden?

Annonse
Frykter tilbakekalling
YouTube-brukeren Spawn Wave har lagt ut en video der han legger til en antennekabel i den venstre stikken slik at det skal passe overens med den høyre. Ikke bare fikser det problemet, men ifølge YouTuberen er tilkoblingen mye bedre enn den høyre stikken.

Nintendo er nok klar over dette problemet og det skal bli interessant å se hva de gjør med det. Hvis klagene blir mange nok, blir de kanskje nødt til å tilbakekalle kontrollere.

Opplever du problemer med Switch-kontrollerne?

 

Kilde:
PCMag

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse