Flere Switch-kjøpere opplever problemer.
Flere Switch-kjøpere opplever problemer.

Annonse


Flere Nintendo-kunder opplever Switch-trøbbel

Fredag forrige uke ble etterlengtede Nintendo Switch lansert globalt, og nå er de første tilbakemeldingene fra kundene i ferd med å treffe Internett.

Spill og system som krasjer
På YouTube har brukeren TerakJK lagt ut en video på drøyt elleve minutter som er en samling over feil og problemer flere Switch-kjøpere opplever. Dette inkluderer spill som ikke leses, flimrete skjerm, spill som krasjer og lysstyrke som ikke kan justeres.

Det er også enkelte som opplever at Switch-skjermen ble ripet opp av den medfølgende dokken og at de har problemer med synkronisering av Joy-con-kontrollerne. I helgen skrev vi også om enheter som har døde piksler – noe Nintendo Storbritannia omtaler «som normalt, og ikke noe som betegnes som defekt».

Første sniktitt: Vi har fått kloa i Nintendo Switch – dette kan bli en vinner.

Annonse
Få problemer her
Vi har for øyeblikket Nintendo Switch-konsoller inne til testing og har så langt ikke opplevd noen store problemer, men på én av enhetene får vi ikke justert lysstyrken.

Flere av disse feilene virker å være ting som kan løses via en programvareoppdatering, så trolig trenger ikke alle å sende tilbake konsollene sine.

Vi kommer tilbake med en sniktitt om få dager og en fullverdig test om ikke altfor lenge.

Har du opplevd noen av problemene i videoen du kan se under?

 

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse