iFixit var klar med demontering av Nintendo Switch dagen etter lanseringen, og ga godt skussmål for reparasjoner.
iFixit var klar med demontering av Nintendo Switch dagen etter lanseringen, og ga godt skussmål for reparasjoner.

Annonse


Dette er på innsiden av Nintendo Switch

Nå som Nintendo Switch er offisielt lansert, har gutta på iFixit fått kloa i en og har prompte startet med å demontere den.

På innsiden ligger det en micro-SD-slott, en minijack og en kortleser for Switch-spillene, og et kretskort med 4 GB LPDDR4-minne samt en tilpasset Nvidia Tegra-prosesor.

16 Watt-timer
Den har også et batteri på 16 Watt-timer, som skulle være nok til mellom 2,5 til 6,5 timers spilling.

Skjermen er ikke overraskende også på 6,2 tommer med 1280 x 720 oppløsning og det finnes 32 GB intern lagring, som kan økes med micro-SD-kort.

Annonse
Kan ikke bytte batteri
Etter å ha tatt av et metallskjold og skrudd opp noen skruer, samt tatt av batteriet og fjernet micro-SD-kortplassen, kom iFixit til selve kretskortet – og på toppen av dette ligger det en varmekanal og en liten prosessorvifte.

Slik ser den håndholdte delen ut under røntgen.

Batteriet i Switch kan ikke byttes ut av brukeren, som ikke er bra for levetiden til konsollen, men Nintendo skal ha et batterierstaningsprogram på trappene.

iFixit fant også at det hele var nokså lett å plukke fra hverandre, og da er det antakelig også lett å sette sammen igjen – og konsollen får en “repairability score” på åtte poeng av ti mulige.

Se demonteringen her:

Se også vår egen unboxing av Nintendo Switch

Kilde
iFixit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse