S8 og S8+. Side om side.
S8 og S8+. Side om side.

Annonse


Nytt bilde viser Galaxy S8 og S8+ side om side

Om tre uker skal Samsung offisielt viser frem Galaxy S8, men mye – om ikke det meste – virker å være avslørt lenge før showet.

Galaxy S8 og S8+
Senest mandag denne uken publiserte Slahs Leaks et bilde av Galaxy S8. Den gangen var det baksiden som fikk sine minutter i rampelyset. Nå lekker de et bilde av S8-telefonene side om side.

I bildet kan du se den faktiske størrelsesforskjellen på 5,7-tommeren og storebroren med en massiv skjerm på 6,2 tommer. Førstnevnte, som du ser til venstre i bildet, er på omtrentlig størrelse med Note 7.

En annen nyhet som dukket opp denne uken er at Samsung angivelig har bestemt seg for å utsette lanseringen – som ennå ikke er blitt bekreftet. I stedet for butikklansering 21. april hevdes det at sørkoreanerne nå sikter mot en 28. april-lansering.

Annonse
Hurtigtog
Tidligere denne uken ble det også kjent hvor kjapp S8 (SM-G950U – 4GB RAM – Qualcomm Qualcomm @ 1.90 GHz – 8 kjerner) er takket være GeekBench-poengene 1916 i en-CPU-testen og hele 6011 poeng når alle CPU-kjernene får kjørt seg. Forbeholdet er at maskinvaren og eller OS-et trolig ikke er representativ for forbrukerversjonen

iPhone 7 klarer  på 3500 poeng i den første testen og 5800 i flerkjernetestene til GeekBench. Galaxy S7 ender på rundt 1850 og 5000 poeng avhengig av tester.

Hvilken av modellene skal du kjøpe?

 

Kilde:
Slash Leaks

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse