Det er S8-enheter der ute - noen av dem var i feil hender.
Det er S8-enheter der ute - noen av dem var i feil hender.

Annonse


Se Galaxy S8-klippet Samsung ikke vil du skal se – Geekbench tall avslører hvor kjapp den er

Det begynner nesten å bli kjedelig å gjenta, men Samsung lekker som en sil.

Vi håper de kan skru den på i neste video
Vi har sett bildene, vi har bekreftet spesifikasjonene fra flere hold, og nå er det en video ute på YouTube der en person har skaffet til veie Galaxy S8, den minste av de to modellene (den største heter S8+).

Video-en er hverken lekker eller veldig informativ , men den avslører baksiden som ser ut til å ha et plastmateriale som er ganske grov/ru på baksiden av mobilen som avslører det vi har visst en god stund: hjemknappen som også er fingersensor er flyttet rett ved siden av bak-kameraet. Du får også en følelse av størrelsen.

Blir tatt snart
Baksiden avslører også følgende tekst: «CONFIDENTIAL – No photo allowed Not For Sale Do not leak info».

Annonse
Personen som har lastet opp klippet har vært dum nok til ikke å skjule serienummeret slik at Samsung enkelt kan lokalisere enheten om den da ikke er stjålet.

I går ble det også kjent hvor kjapp S8 (SM-G950U – 4GB RAM – Qualcomm Qualcomm @ 1.90 GHz – 8 kjerner) er takket være GeekBench-poengene 1916 i en-CPU-testen og hele 6011 poeng når alle CPU-kjernene får kjørt seg. Forbeholdet er at maskinvaren og eller OS-et trolig ikke er representativ for forbrukerversjonen

iPhone 7 klarer  på 3500 poeng i den første testen og 5800 i fler-kjerne-testene til GeekBench. Galaxy S7 ender på rundt 1850 og 5000 poeng avhengig av tester.

https://youtube.com/watch?v=gv1atGLjKag

 

Kilder:
Phone Arena
GeekBench

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse