Fingersensor og hjemknapp, eller kun fingersensor?
Fingersensor og hjemknapp, eller kun fingersensor?

Annonse


Ny Galaxy S8-lekkasje viser knappeendringer

Om 23 dager skal Samsung offisielt avsløre Galaxy S8, imens sliter selskapet med å stanse lekkasjene.

Ny lekkasje
Denne gangen kommer de fra Slash Leaks som har publisert noen nærbilder av baksiden av enheten. Det gir oss en god oversikt over hva Samsung har gjort med hjemknappen som i tidligere modeller befant seg på fremsiden av Galaxy-mobilene.

Nå er det ikke lenger en hjemknapp på fremsiden – dette fordi rammene er så smale – men ved siden at kameraet kan man skimte den nye fingersensoren. SamMobile spekulerer i at sensoren også kan fungere som en hjemknapp, men som The Verge skriver er det heller tvilsomt at Samsung ønsker å påtvinge brukerne å trykke på baksiden av telefonen for å navigere rundt i Android.

Flere bilder
Forrige uke lekket BGR enda flere bilder av Galaxy S8 før avdukingen 29. mars – produktet ventes i handelen 21. april.

Annonse
Det er den mindre S8-modellen som er vist frem i bildene (5,8″), det kommer også en større Galaxy S8+ med en 6,2 tommer stor Quad HD+ Super AMOLED-skjerm. Plus-modellen har selvsagt større batteri – utover det ventes det at de er identiske.

Modellene får Snapdragon 835 i USA, mens det ventes at Exynos-modellene blir solgt internasjonalt. Begge får 4GB RAM, 64GB lagringsplass og støtte for microSDXC med støtte opp til 2TB!

 

Kilder:
Slash Leaks,
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse