Apple ønsker seg inn i TV- og filmbransjen. Hvordan er så langt usikkert.
Apple ønsker seg inn i TV- og filmbransjen. Hvordan er så langt usikkert.

Annonse


Apple i møter med filmgiganter – planlegger noe stort

Ifølge New York Post har Apple de seneste ukene vært i kontakt med store film- og TV-studioer. Blant annet skal Eddy Cue ha vært i samtaler med både Paramount og Sony TV.

I samtaler med filmselskaper
Det er usikkert hva de møtene har omhandlet, men ifølge ikke-navngitte personer New York Post har vært i kontakt med, «forbereder selskapet noe stort» når det gjelder originalt innhold. Ut ifra samtalene tyder det på at Apple planlegger et omfattende oppkjøp i stedet for å kjøpe TV-serier.

Avisen skriver også at Apple forsøk etter å skaffe seg originalt innhold for tiden virker å være litt spredt. Ifølge rapportene snakker Eddy Cue, Jimmy Iovine og Robert Kondrk med forskjellige personer fra bransjen.

«Robert Kondrk, Eddy Cue og Jimmy Iovine, alle her prøver å være den personen. Alle ønsker å være ham og de forteller personer at de ikke skal snakke med andre», forteller en kilde til New York Post.

Annonse
Ønsker å produsere originalt innhold
Dette er på langt nær første gang vi hører rapporter om at Apple planlegger å kaste seg inn i film- og TV-bransjen med originalt innhold. Selskapet har allerede kjøpt opp rettighetene til YouTube-favoritten «Carpool Karaoke» og snart kommer serien «Planet of the Apps».

Ifølge nylige rapporter fra Wall Street Journal planlegger Apple å opprette en stor avdeling som skal jobbe med originale TV-serier og filmer.

 

Kilde:
9to5Mac,
New York Post

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse