Det kommer en Galaxy S8 Plus

Dette blir trolig den offisielle logoen til Galaxy S8 plus.
Dette blir trolig den offisielle logoen til Galaxy S8 plus.

Galaxy S8 Plus vil hete S8+, og er semi-offisiell nå som den vel ansette bloggeren Evan Blass har lekket logoen til den kommende telefonen.

Kommer 21. april
Det er ventet at Galaxy S8 skal lanseres den 29. mars og være tilgjengelig for kjøp den 21. april, i følge den samme kilden.

Nå virker det klart at Galaxy S8 Plus vil få et plusstegn i stedet for at ordet blir stavet ut, og det er all grunn til å tro at den blir lansert på samme dato.

Annonse

6,1 tommers skjerm
Tidligere har det kommer rykter om at det ville komme to modeller, der den ene får en 5,8 tommer stor skjerm og den andre en hele 6,2 tommers amoled-skjerm som skal dekke 83 prosent av fronten på mobilene.

De kommende mobilene skal være 11 prosent kjappere enn Galaxy S 7, og vil bruke bruke Snapdragon 835 i noen markeder, mens Samsungs egne Exynos vil brukes i andre.

Vil koste 8000 kroner
Telefonene får både USB-C og minijack, og skal kunne kobles opp til en skjerm og kunne brukes som en PC med tastatur og mus.

De to Galaxy S8-modellene vil koste omtrent 900 kroner mer enn forrige generasjonen, og S8 Plus-prisen ventes å være 899 Euro (8000 kroner)

Se også Galaxy S8-huben vår for det siste om telefonene.

Kilde
Evan Blass

Annonse
Annonse