Dette er kanskje det beste bildet av designet til Galaxy S8.
Dette er kanskje det beste bildet av designet til Galaxy S8.

Annonse


Dette er kanskje det beste bildet av Galaxy S8 så langt

Forrige måned kom den første, ordentlige designlekkasjen for Samsung Galaxy S8. Bak den stod den notoriske lekkeren Evan Blass.

Nye bilder
Nå har det dukket opp nye bilder som viser telenonen i all sin prakt. Denne gangen kommer de fra Twitter-kontoen OnLeaks og nettsiden Gear India.

Designet stemmer godt overens med det Blass delte i januar, og denne gangen er det tydeligere at det er snakk om en USB-C på undersiden av enheten. Ved siden av den har Samsung fått plass til en lydutgang.

To modellutgaver
Det er snakk om to modeller, en på 5,7 eller 5,8 tommer, og en på 6,1 eller 6,2 med QHD super AMOLED-panel som dekker 83 prosent av frontene på mobilene. Skjermforholdet er på 18.5:9, og er derfor noe uvanlig da det er 16:9 som er bransjestandard

Annonse


Dette er selvsagt Android 7-mobiler, og de vil ha forskjellige brikkesett avhengig av region, som vanlig: Qualcomm Snapdragon 835 i visse marked, Samsungs egen Exynos i andre (10 nm. på begge).

Slik blir baksiden. Den øvre delen har blits, kamerasensor og fingersensor.
Slik blir baksiden. Den øvre delen har blits, kamerasensor og fingersensor.

Ifølge rapportene er det ikke altfor lenge til at Samsung offisielt skal vise frem telefonene. Begge skal være i salg 21. april.

Hva syns du om designet til Samsung Galaxy S8?

 

Kilde:
Android Headlines