LG G5 får snart en oppfølger.
LG G5 får snart en oppfølger.

Annonse


Så redde er LG for en Note 7-fiasko at de gjør dette

Samsung Note 7 ble ikke den brennhete suksessen selskapet hadde håpet på, og ble i stedet trukket fra markedet få måneder etter lansering.

Omfattende batteritester
LG ønsker ikke å gå på den samme smellen som sin sørkoreanske kollega, og de uttaler nå at de tar nødvendige steg for å hindre liknende tilstander.

«Ettersom flere forbrukere er på utkikk etter sikre telefoner kommer vi til å øke sikkerheten og kvaliteten til vårt nye flaggskip betydelig», heter det i en uttalelse fra Lee Seok-jong i LG.

Dette gjør selskapet ved gjennomgå grundige batteritester for å sørge for at det hverken kan eksplodere eller skade noen. En av disse testene inkluderer å utsette batteriet for varme som er 15 prosent høyere enn pålagt ifølge standarder i EU og USA. I tillegg slippes batteriet fra ekstreme høyder for å sjekke hvor standhaftig det er.

Annonse


Les også: Her mobbes Samsung av konkurrenten.

Unik 18:9-skjerm
Til Korean Herald forteller representanter fra LG at kommende G6 har kjølerør i kobber som skal flytte varme vekk fra enhetens brikkesett.

Slik forklares kjølingen i kommende G6.
Slik forklares kjølingen i kommende G6. (Ill.: LG)

I tillegg til fokus på kjøling, vil LG G6 ha en unik skjerm i 18:9-format og være en blanding mellom G5 og V20, ifølge de seneste ryktene.

 

Kilder:
Korean Herald,
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse