Model 3 er en av de mest spennende elbilene som kommer.
Model 3 er en av de mest spennende elbilene som kommer.

Annonse


– Slik er Teslas elbilplaner for 2017

Om fire korte dager tar vi farvel med 2016 og ønsker det nye året velkommen.

Model 3
2016 har vært et innholdsrikt år for Tesla som i tillegg til å sende Model X ut til flere markeder, har vist frem Model 3 til overveldende respons fra publikum. 2017 blir trolig enda mer innholdsrikt.

Den elbilfokuserte nettsiden Electrek har sett litt på hva som er i vente fra Tesla i det kommende året.

Øverst på plakaten står Model 3, noe som ikke akkurat er overraskende. Elbilprodusenten planlegger å starte produksjonen i løpet av den andre halvdelen av 2017 og fullskalaproduksjon forventes mot slutten av samme år.

Annonse


Før det skal Elon Musk og resten av gjengen i Tesla vise mer fra den kommende elbilen. Electrek skriver at det er duket for et nytt arrangement i løpet av de nærmeste månedene, trolig rundt mars. Der skal Tesla vise frem mer av Model 3, blant annet det endelige designet og mer av interiøret.

I tillegg kan elbilkundene forvente seg ting som konfigurasjoner og utstyrsvalg.

Les også: Nå vet vi prisen på elbilen som skal utfordre Model 3.

Model Y, minibuss og trailer
Etter den tid er det duket for Model Y. Her jobber elbilprodusenten med en kompakt SUV som kjører på samme plattform som Model 3. Tesla selv har ikke kommentert planer om å avduke bilen, men Electrek antar at denne vil komme relativt tidlig i 2017.

Samtidig jobbes det med en minibuss (les mer om det her) bygget på Model X-chassiset og en trailer. Musk uttalte i høst at de skal vises frem om 6–9 måneder. Trolig får vi se mer av disse i løpet av det første halvåret. Som den elbilfokuserte nettsiden skriver, forventes Model Y på markedet før både minibussen og traileren, det er derfor naturlig at den også blir annonsert før

Les også: Den nye luksuselbilen har større batteri enn Tesla.

Hva håper du å se fra Tesla i 2017?

 

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse