Vil ha slutt på lekkasjene. Samsungs mobilsjef er bekymret for nye lekkasjer rundt Galaxy S8.
Vil ha slutt på lekkasjene. Samsungs mobilsjef er bekymret for nye lekkasjer rundt Galaxy S8.

Annonse


Vil stoppe Galaxy S8-lekkasjer

Etter noen uker med stadig nye lekkasjer om Samsungs kommende Galaxy S8-telefon, har Samsungs mobilsjef sent en epost der han maner til forsiktighet med hensyn til for å unngå nye.

– Jeg føler mye anger når jeg hører nyheter om nylige forsøk på databrudd og prototype-lekkasjer, sier mobilsjef Koh Dong-jin, og fortsetter:

Bitter erfaring
– Samsung har hatt en bitter erfaring på grunn av lekkasjer av viktig data – på produktdesign og forretningsstrategier – til Kina og har tatt skade av dette før.

Beskjeden om tettere sikkerhet kommer mens spekulasjonene om neste års Galaxy S8, som kan få Viv-assistent, iris-scanner og rammeløs design, tiltar.

Annonse


Ferdig med Note 7-undersøkelser
Samtidig sier Samsung at de har fullført den interne undersøkelsen for å finne årsaken til eksplosjonene av Galaxy Note 7, og har rapportert funnene sine til andre laboratorier, som Korea Testing Laboratory.

Det er uklart om disse funnene vil bli offentliggjort, men årsaken kan være at batteriet fikk for liten plass.

Etter skandalen med Note 7-telefonen er det viktigere enn noensinne for Samsung å slå hardt tilbake med en god Galaxy S8-telefon, som antakelig blir lansert på Mobile World Congress i april neste år.

Kilde:
The Investor (Korea)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse