Samsung kan panel-teknologi, og ser nå kanskje sitt snitt til å lansere en rammeløs Galaxy S8 neste år nå som det ryktes at neste års iPhone blir en 7s, og ikke stor-oppgraderingen mange hadde håpet på etter sjuern.
Samsung forsikrer kundene om at alt er OK med Galaxy S7 edge.

Annonse


Nå melder kilder at Galaxy S8 kan bli drømmemobilen i 2017, ikke iPhone 7s

Om det ikke lanseres en tredje iPhone-modell neste år, ser det ut til at Apple skal lansere iPhone 7s og 7s Plus med samme design som 7, og kun oppgradere innmaten med A11 Fusion-brikken.

Det kan bli en rålekker Galaxy neste år
Nå melder Bloomberg at Samsung ser sitt snitt til å kapre neste år etter Note 7-fadesen, med et helt nytt design på sitt flaggskip. Vi snakker ikke så overraskende om en rammeløs front og en virtuell hjemknapp.

Mars var først den planlagte avsløringsmåneden, men nå kan det bli utsatt en måned for å kvalitetssikre batteriene ekstra godt.

Har kjøpt Viv Labs med Dag Kittlaus, mannen bak Siri
Modellene skal være ganske så like i størrelse 5,1 og 5,5-modellene som allerede er på markedet.

Annonse


Som vi har hørt tidligere skal de også lansere en stemmeassistent som skal skille seg ut fra de andre, takket være teknologi fra Viv Labs, folkene bak Siri som blant annet har en nordmann på laget. Samsung kjøpte dem 6. oktober.

Dropper lydpluggen
Samsung har også kjøpt lydselskapet Harman Kardon, så det blir spennende å se om de rekker å implementere noe av sin ekspertise i de nye modellene.

Selskapet vurderer samtidig å vrake to linser på de nye S8-modellene grunnet høy pris, ifølge Bloombergs kilder. Vi meldte i går at Galaxy S8 trolig ikke får beholde 3,5 mm-lydutgangen.

 

Kilde:
Bloomberg