SamMobile er skråsikre på at 3,5 mm-utgangen forsvinner fra Galaxy S8 som skal avdukes i februar.
SamMobile er skråsikre på at 3,5 mm-utgangen forsvinner fra Galaxy S8 som skal avdukes i februar.

Annonse


Samsung Galaxy S8-spesifikasjonene kan være lekket allerede nå

Det er ikke mer enn et halvt år siden Samsung Galaxy S7 og S7 edge ble lansert, men nå rettes fokuset mot oppfølgeren.

Høy oppløsning, kraftig prosessor
Ifølge en lekkasje TechRadar har fått tilgang til, ser det ut til at Samsung ikke sparer på stort i det kommende flaggskipet.

Skjermen sies å være på 5,2 tommer og vil ha en oppløsning på imponerende 4096 x 2160 piksler. Til sammenligning har S7-skjermen 2560 x 1440 piksler.

Prosessoren, som forventes å være en Snapdragon 830, har åtte kjerner og klokker inn på 3,2 GHz. S8 vil også ha 6 GB minne, ifølge denne lekkasjen.

Annonse
Vår anmelder var svært begeistret etter å ha testet Samsung Galaxy S7 edge tidligere i år, men opplevelsen falt noe etter lengre tids bruk av en annen i redaksjonen.

Superkamera og innebygd projektor
Av andre ting nevnes det et kamera på hele 30 megapiksler og med optisk bildestabilisator. Noe liknende har vi ikke sett siden Nokia Lumia 1020 ble lansert i juli 2013 med et kamera 41 megapiksler.

Hvis dette stemmer vil S8 ha både iris- og fingersensor – slik som Note 7 – et batteri på 4200 mAh som både støtter hurtiglading og trådløs lading, innebygd projektor og 64 og 128 GB lagring med støtte for minnekort.

Av farger hevdes det at Samsung S8 blir tilgjengelig i sort, blå, gull og hvit. Forventet lansering er rundt april 2017.

 

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse