Nye MacBook Pro går godt tross mye kritikk, skal vi tro de seneste rapportene.
Nye MacBook Pro går godt tross mye kritikk, skal vi tro de seneste rapportene.

Annonse


Apple forventer solid MacBook Pro-salg tross kontroversiell lansering

Dagen etter at Microsoft trakk en Surface Studio opp av hatten, viste Apple frem de nye MacBook Pro-maskinene. Avdukingen har ikke blitt forbigått i stillheten.

God start på salget
På tross av at kritikken har haglet mot selskapet etter annonseringen, forventer selskapet at de nye modellene vil gjøre det svært godt. Noe blant annet Apples Phil Schiller uttalte under et intervju med The Independent.

Kilder DigiTimes har vært i kontakt med forteller at Apple har bedt leverandørene sine om å øke leveransene av komponenter. Ifølge rapportene forventer Apple at det sterke MacBook-salget vil vare ut året og fortsette neste år.

Omdiskutert
I samme artikkel kommer det frem at den taiwanske produsenten Wistron har signert en avtale om å produsere «Touch Bar» i de dyreste modellene. Frem til nå skal et Singapore-basert selskapet stått for produksjonen, men de opplever problemer med å etterkomme etterspørselen fra Apple.

Annonse


Som tidligere nevnt har Apple mottatt mye kritikk etter introduksjonen av de nye MacBook Pro-modellene. Kritikken har gått på ting som priss, fjerning av SD-kortleser, standard USB-tilkobling og MagSafe og at iPhone 7-eiere ikke kan koble til sine EarPods til de nye modellene.

 

Kilde:
MacRumors