Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPhone 7 i Dark Black. (Ill.: Imgur)

Dette skal være bilder av iPhone 7 – nye merkevarer avslørt

De siste lekkasjene før kveldens avsløring.

Det er kun i overkant av tre timer til Apple inntar Bill Graham Civic Centre i San Francisco for å vise frem iPhone 7, 7 Plus og muligens Apple Watch 2 med mer.

Oppdatert, 17:38:

Kort tid etter rettighetsadvokat Brian Conroy sine mange merkevare-avsløringer, har det dukket opp to nye kun timer før Apples pressekonferanse starter:

  • A10 Fusion
  • iSight Duo

iSight Duo har helt sikkert noe med det nye to-linse-systemet til iPhone 7 å gjøre, en greie som er ventet å bli eksklusiv til iPhone 7 Plus.

Fusion har noe med den nye A10-brikken som blir å finne i de nye modellene, men vi vet ikke riktig hva enda.

Dark Black-farge
I det hele tatt før avdukingen starter virker det meste å være avslørt, og nå har det også dukket opp nye bilder av den kommende iPhone 7.

Bildene stemmer godt overens med tidligere lekkasjer som nytt kamera- og blitsdesign og at den kommer i sort utgave. Det har vært ryktet at iPhone 7 kommer i to nye farger, Dark Black og Piano Black (blank), og ifølge 9to5Mac skal bildet vise Dark Black-modellen.

Les også: Dette er Apples nye produkter: iPhone 7, AirPod og Iris Engine.

9to5Mac skriver også at det er snakk om en blits (True Tone) med fire LED-dioder og at SIM-kortskuffen er dekket med gummi for å gjøre den mer vanntett.

Dette skal være iPhone 7.
Dette skal være iPhone 7. (Ill.: Imgur)

Annonseringene følger du direkte på ITavisen fra klokken 19.00.

 

Kilde:
9to5Mac

Stikkord: Apple, iphone