– Apple skal gjøre noe helt nytt med kameraet i iPhone 7

iPhone 7 kan få et mye bedre kamera.
iPhone 7 kan få et mye bedre kamera.

Hvis ryktene stemmer er det kun en snau måned til Apple skal avduke nye iPhone-modeller og mest sannsynlig en ny Apple Watch.

Doble sensorer
Det har tidligere blitt spekulert at de kommende iPhonene vil få bedre kamera, vi har blant annet skrevet om større kamerasensorer, men det har vært få detaljer om hvordan kameraet vil forbedres.

I dag kommer Bloomberg News med noen nye rapporter rundt iPhone 7 som blant annet omhandler kameraet. Ifølge artikkelen vil mobilen ha et system bestående av doble kameraer. Disse sensorene gjør forskjellige opptak samtidig og resultatet blir satt sammen til ett bilde.

Annonse

Resultatet skal gi bedre lysstyrke og detaljer samtidig som det gjør bilder som er tatt i mørke omgivelser skarpere. Dette høres ikke altfor ulikt ut slik sensorene i Huawei P9 fungerer.

Les også: Microsofts kamera-app til iPhone tar nettet med storm.

Bekrefter tidligere rykter
Bloomberg News bekrefter i samme sak at hodetelefonutgangen er historie i iPhone-modellene og at Lightning- Bluetooth-hodesett er fremtiden til Apple.

Fjerningen av hodetelefonutgangen skal visstnok gi plass til en ekstra høyttaler som skal gi iPhone en bedre lydopplevelse.

I tillegg skriver nyhetssiden at – som vi tidligere har rapportert – at hjemknappen blir helt ny i iPhone 7.

Om dette stemmer får vi med sikkerhet vite når Apple avduker enhetene under et arrangement i det som hevdes å være i starten av september.

 

Kilder:
Bloomberg News,
The Verge

Annonse
Annonse