Dette er piratklienten til Telegram

Mens fildelingssteder kjemper med nebb og klør for å overleve, er det noen kreative sjeler som finner nye måter å dele piratinnhold på.

Piratklien
Tidligere i år skrev vi om russiske RuTracker som jobbet med et bot-system om går via den krypterte meldingstjenesten Telegram for å dele magnetlenker.

Nå er et annet alternativ på trappene. TorrZan er en helt ny tjeneste som gjør det mulig for Telegram-brukere å laste ned torrent-filer via lynmeldingstjenesten.

Annonse

En Telegram-bot kan finne filer på populære torrent-sider og laster dem sikkert ned via tjenesten. Brukerne kan både laste ned og spille av innhold via Telegram.

Sømløs avspilling
Torrent-filene deles ikke over et lokalt nettverk, i stedet blir de delt via TorrZans egne servere. TorrentFreak har testet gratisversjonen og skriver at det tok kort tid å laste ned en fil på 10 GB.

«Etter at nedlastningen var ferdig, kunne vi spille av mp4-videoene sømløst både på iPhone og PC via en https-lenke.»

Utviklerne bak TorrZan forteller til TorrentFreak at de lagde denne tjenesten for å tilby brukerne en enkel og sikker måte å laste ned torrent-filer.

Telegram er tilgjengelig på Windows, OS X, Android, iOS, Windows Phone og Linux, og har over 100 millioner aktive brukere hver dag.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse
Annonse