RuTracker planlegger å dele magnetlenker via Telegram.

Annonse


Nå skal de dele piratvare via lynmeldingsklient

Mens europeiske land er i ferd med å stenge internettilgangen til de store torrentsidene, forsøker piratgiganten RuTrakcer å omgå denne sperren på sin egen måte.

Omgår blokkeringen
TorrentFreak melder at russiske RuTracker jobber med et bot-system som går via den krypterte meldingstjenesten Telegram for å dele magnetlenker.

Telegram har nådd 100 millioner månedlige brukere og man kan trygt si at de når en viss mengde personer. I tillegg til å sende hvilken som helst, kan man også dele disse med med et ubegrenset antall brukere.

Les også: Pirate Bay blokkert i Norge.

Annonse


EMI reagerer
Det er som er usikkert er hvordan Telegram kommer til å ta imot RuTracker. Selv om lynmeldingstjenesten er mot sensur og nekter å bukke under for myndighetenes restriksjoner, har de regler mot krenking av innhold.

Administrerende direktør i Gala Record/EMI , Alexand Blinov, uttaler til Izvestia at hvis Telegram ikke gjør noe med dette, vil de ta opp kampen mot Apple og Google.

«At RuTracker har dukket opp på Telegram, er ikke bra og hvis RuTracker fortsetter å distribuere innhold via denne kanalen, er vi nødt til å gjøre det som må til. Blant annet sende inn klager til Google og Apple», uttaler han til Izvestia.

 

Kilde:
TorrentFreak,

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse