Nå fikser Microsoft Quantum Break til PC

Remedy slipper første oppdatering til Quantum Break.

Microsofts Universal Windows Platform har fått mye kritikk etter lanseringene av de første spillene til Windows Store.

Ytelsesforbedringer og feilrettinger
Dette gjelder Rise of the Tomb Raider, Gears of War: Ultimate Edition og det siste i rekken: Quantum Break.

Forrige uke slapp Microsoft og Remedy den første oppdateringen til Xbox One-versjonen og nå har de annonsert at PC-utgaven snart får en kjærkommen oppdatering.

Annonse

Oppdateringen fokuserer påytelsesforbedringer og feilrettinger og ikke nødvendigvis de grafikkforbedringene spillerne ønsker seg. Feilen som gjør at Quantum Break krasjer på noen GPU-versjoner, ligger i minnehåndteringen i Windows 10 og vil fikses i en kommende oppdatering via Windows Update, melder Remedy.

Les vår test av Quantum Break her.

Hårreisende
I midten av april skrev vi at det mest hårreisende med PC-utgaven er at den nedjusterer oppløsningen, akkurat som på konsoll – det later til at spillet er designet slik fra grunnen og opp, så det blir kanskje aldri noe av å kjøre spillet med PC-ens egentlige oppløsning.

«Windows 10-versjonen av Quantum Break bruker den samme rekonstruksjonsmetoden som på Xbox One. Om PC-en kjører 1080p skapes bildet fra fire 720p-buffere tegnet med 4xMSAA, akkurat som på Xbox One.

Når du endrer oppløsning så er bufferen som konstruerer bildet alltid en tredjedel av oppløsningen, eksempel: 2560 x 1440 blir til 1706 x 960 i spillet.»

Remedy lover at de som har hatt problemer med installasjon av spillet kan glede seg til sommer-oppdateringen av OS-et, da det visstnok kommer større endringer.

Les også: «Quantum Break på PC er en real skuffelse».

 

Kilde:
Remedy

Annonse
Annonse