John McAfee lover å spise skoen sin hvis de ikke klarer å knuse krypteringen på iPhonen til San Bernardino-terroristen.

Annonse


John McAfee: – Om jeg ikke klarer å hacke en iPhone for FBI, skal jeg spise skoen min

Den eksentriske John McAfee er ikke kjent for å spare på kruttet når han uttaler seg om saker og ting.

Les originalsakene:

Dommer beordrer Apple til å hjelpe FBI.

Tim Cook: – En trussel mot sikkerheten.

Annonse


– Antikk cybersikkerhet
I et innlegg på Business Insider skjeller den tidligere presidentkandidaten ut amerikanske myndigheter for å undergrave landets «allerede antikke cybersikkerhet og cyberforsvar».

Han skriver at hvis de ønsker å presse Apple til å åpne en bakdør til iPhone eller ødelegge mekanismene som holder dataene sikre, kommer myndighetene til å gjøre slutt på den verdenen vi kjenner i dag.

Har en løsning på striden
McAfee tilbyr i stedet en løsning: han skal være helten i denne striden mellom Apple og FBI.

«Med all respekt til Tim Cook og Apple. Jeg jobber med en gruppe bestående av de beste hackerne på planeten. Disse hackerne deltok på Defcon i Las Vegas og de ses på som legender i deres lokale hackergrupper, som HackMiami», skryter han.

Vil spise skoen sin
Det mest interessante kommer på slutten av sitatet til McAfee:

«Jeg skal spise skoen min på Neil Cavuto-showet hvis vi ikke klarer å knuse krypteringen på San Bernardino-mobilen. Det er et enkelt og sikkert faktum, lover han.

«Så dette er mitt tilbud til FBI. Jeg skal, helt gratis, dekryptere informasjonen på San Bernardino-telefonen med laget mitt. Vi kommer i hovedsak til å bruke «social engineering» og det kommer til å ta oss tre uker. Aksepterer dere mitt tilbud, er dere ikke lenger avhengige av å be Apple om en bakdør til produktet, som ville betydd slutten for Amerika, avslutter McAfee.

 

Kilde:
Business Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse