Surface og ipad pro
Surface og ipad pro

Annonse


Microsoft: – iPad Pro kommer aldri til å være en «fullverdig PC»

Til Trusted Reviews sier,Dan Laycock, Senior Communications Manager for Microsoft Surface at en Surface enhet dekker både tablet og PC behov hos sine brukere. Laycock sier videre at det samme ikke kan sies om iPad Pro.

Les våre tester og sammenligninger av Surface Pro 3  og Surface Pro 4.

Går hardt ut
Selv om Microsoft var med opp på scenen under lanseringen av iPad Pro, hovedsaklig for å presentere Office for iPad og støtte for Pen, så er det ikke overraskende at Microsoft går hardt ut nå.

– Microsoft vil at du bare skal bære en enhet for tablet og PC bruk, forklarer Laycock under CES 2016 i Las Vegas. – Mens iPad Pro vil alltid være en tilleggsenhet, sier han videre til Trusted Reviews.

Annonse


– På et tidspunkt så sa Apple at om det kommer en stylus så er det en falitt, vi har stor tro på pennen, vi vet at våre kunder elsker den, sier Laycock. 

Mye likt
Microsoft sin Surface produktlinje har vært i handelen siden 2012, og de siste modellene der er Surface Pro 4 og Surface Book. Både iPad Pro og Surface serien har mange likehetstrekk. Begge selges som tablet, og pen og tastatur kommer som ekstra utstyr. Begge enhetene har ett fokus på produktivitet med mulighet for å utvide med både tastatur og pen, begge har også større skjerm en tradisjonelle tablets.

Forskjellen ligger hovedsaklig i at iPad Pro kjører iOS, og Surface serien kjører Windows 10.

– Vi ser det ikke som en 1 til 1 sammenligning, fordi dette (Surface, jorn.anm.) er en full PC, du kjører fulle(sic!) applikasjoner, legger Laycock til.

Hva er din mening? Er iPad Pro kun et fint tillegg eller står den alene som en laptop / tablet hybrid? Vi ser frem til å høre fra deg i kommentarene.

Kilder:
Trusted Reviews
NeoWin

Annonse