Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Den viktigste Popcorn Time er lagt ned, men den svenske varianten fungerer fortsatt.

Slik stengte MPAA Popcorn Time

Bekrefter at de står bak – la også ned YTS.

MPAA bekrefter at de stengte Popcorn Time ved å true med søksmål.

Slik gjorde de det
Den mektige interesseorganisasjonen for Hollywood-studioene hevder ikke bare å ha tatt knekken på piratstrømme-tjenesten popcorntime.io, men også YTS/YIFY.

Som vi mistenkte saksøkte MPAA tre personer bak Popcorn Time fra Canada, og dermed var det slutt (Project Butter har tatt over den tekniske biten, men er helt lovlig).

For å stoppe distro-piratene YIFY og nettstedet som serverte innholdet, YTS, kontaktet MPAA tjenestens nett-leverandør for å presse dem til å gi seg.

Det er enda ikke avklart hva som blir utfallet av søksmålet, men det kan tenkes at personene får en lavere bot og/eller slipper fengsel om de utleverer informasjon.

Dette sier MPAA
«Dette koordinert søksmålet er en del av en større aksjon utført av MPAA og våre internasjonale partnere for å bekjempe innholdstyveri.

Popcorn Tid og YTS er ulovlige plattformer som eksisterer kun for en ting: å distribuere stjålede kopier av den siste filmen eller den nyeste TV-serien uten å kompensere folkene som jobbet så hardt med å produsere dem», uttaler MPAA-sjef Chris Dodd i en fersk pressemelding.

 

Kilde:
TorrentFreak

Stikkord: fildeling, pirat, PopcornTime