Den viktigste Popcorn Time er lagt ned, men den svenske varianten fungerer fortsatt.
Den viktigste Popcorn Time er lagt ned, men den svenske varianten fungerer fortsatt.

Annonse


Slik stengte MPAA Popcorn Time

MPAA bekrefter at de stengte Popcorn Time ved å true med søksmål.

Slik gjorde de det
Den mektige interesseorganisasjonen for Hollywood-studioene hevder ikke bare å ha tatt knekken på piratstrømme-tjenesten popcorntime.io, men også YTS/YIFY.

Som vi mistenkte saksøkte MPAA tre personer bak Popcorn Time fra Canada, og dermed var det slutt (Project Butter har tatt over den tekniske biten, men er helt lovlig).

For å stoppe distro-piratene YIFY og nettstedet som serverte innholdet, YTS, kontaktet MPAA tjenestens nett-leverandør for å presse dem til å gi seg.

Annonse


Det er enda ikke avklart hva som blir utfallet av søksmålet, men det kan tenkes at personene får en lavere bot og/eller slipper fengsel om de utleverer informasjon.

Dette sier MPAA
«Dette koordinert søksmålet er en del av en større aksjon utført av MPAA og våre internasjonale partnere for å bekjempe innholdstyveri.

Popcorn Tid og YTS er ulovlige plattformer som eksisterer kun for en ting: å distribuere stjålede kopier av den siste filmen eller den nyeste TV-serien uten å kompensere folkene som jobbet så hardt med å produsere dem», uttaler MPAA-sjef Chris Dodd i en fersk pressemelding.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse