Popcorntime.io er lagt ned etter frykt for søksmål.
Popcorntime.io er lagt ned etter frykt for søksmål.

Annonse


Popcorn Time «lagt ned»

Den mest brukte Popcorn Time-varianten, Popcorntime.io, er lagt ned etter domenekaos.

Oppdatert, 00:10:

Nå utvikler de en superversjon av Popcorn Time.

Oppdatert, 22:55:

Annonse
Den mer lokale versjonen Popcorn-time.se fungerer fortsatt, som rapportert av våre lesere.

Over og ut for godt?
Kaoset startet mandag når det ble kjent at flere viktige utviklere har forlatt tjenesten i frykt for søksmål. Kort tid senere forsvant .io-domenet fordi registrar var en av personene som forsvant.

I går var alt som normalt igjen, men i dag har de igjen mistet kontrollen på det viktige domenet etter at domeneleverandør Gandi.net nektet å godkjenne den nye eieren.

Les også: Det er lovlig å strømme piratfilm i Norge.

DNS-trøbbel
«I løpet av de siste dagene har noen tullet med infrastrukturen vår, i hovedsak DNS-tjenesten. Derfor klarer vi ikke overbevise Gandi.net at vi faktisk er de vi utgjør oss for å være».

Det var tidligere i dag håp om at Wally, utvikleren av tjenesten, skulle klare å få tjenesten på beina igjen, men til TorrentFreak sier han at nå er det slutt:

Tør andre fortsette?
«Jeg stoppet alle serverne. Det er ikke noe jeg kan gjøre mer. Jeg slettet alle loggene som kunne ha skadet andre utviklere», forklarer han.

Nå er det opp til andre utviklere å fortsette den mest brukte Popcorn Time-tjenesten, men etter flere støt fra RIAA og MPAA den siste tiden, er det ikke sikkert det er noen som tør.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse