iphone 15 pro
Større skjermer og tynnere rammer er hva Apple gjør med årets iPhone Pro-modeller i kombinasjon med AI og trolig kraftigere mikrofoner for bedre Siri-samtaler.

Annonse


“iPhone 16 Pro” vil nærme seg drømmen

Apple fortsetter å krympe rammene rundt sine pro-iPhones.

Større skjermer, mindre rammer

“Ice Universe” avslører oftest Android-mobiler, men denne gang har han et scoop fra Apple-leiren. Apple er jo godt i gang med å planlegge masse-produksjon av de nye modellene, om de ikke har startet allerede med utvalgte komponenter – det betyr stadige lekkasjer fra selskapets gigantiske produksjonsnett. Det er rett og slett for mange involverte til at ting ikke lekker, og 2024 er ikke et unntak.

Apple slanket rammene rundt iPhone 15 Pro sine skjermer (fra 2,2mm til under 1,5mm,) og nå skal de gjøre det igjen med iPhone 16 Pro-serien, dette i tøff konkurranse med Samsung som stadig kutter Galaxy S24-rammene. “Min venn bekrefter at iPhone 16 Pro får mindre rammer, og at de blir tynnere enn Galaxy S24 og dermed mobilen med tynnest rammer,” melder lekkeren på X, og legger til at nå nærmer vi oss et “drømme-design.”

Det er ikke første gang det lekker nyheter rundt dette – vi meddelte dette i mars i tillegg til at 16 Pro Max øker til 6,9″:

“En av måtene de skal få til det uten å måtte øke total-størrelsene er blant annet ved å kutte rammene ytterligere for å kunne tilby enda mer panel-areal. Dette skal de blant annet få til med “Border Reduction Structure”-teknologi som krymper panel-størrelsen nederst på enhetene. Teknologien går, kort fortalt, ut på å rulle opp interne kobberledninger slik at totalpakken blir mer kompakt. Ryktene går på at selskapet skal bruke den samme BRS-teknologien på samtlige modeller, og ikke bare to dyreste.”

iPhone 16 Pro får 6,3″ skjerm, opp fra 6,1″.