playstation håndholdt konsept
Sony ser lyst på fremtiden, så lyst at de avslørte et konsept vi ikke har sett maken til før.

Annonse


Playstations fremtids-drøm avslørt

Playstation har som kjent to sjefer nå: Sony Groups toppsjef Kenichiro Yoshida og Sony Interactive Entertainment-styresjef Hiroki Totoki.

Playstation 5 Pro” lanseres trolig i vinter

De er begge fornøyde med markedsandelen Playstation 5 har klart å opparbeide seg, selv om vi nå ser noe svakere salg – det er normalt, dog, så langt inn i konsollens generasjon. PS5 ble lansert vinteren 2020, men var lenge vanskelig og dyr å få tak i.

Under årets strategi-møtet var det også interessant informasjon å hente, som at PSN nå er så stort at det er en av de 10 største nett-tjenestene globalt:

Men det mest pikante er hva Sony ser for seg i fremtiden, for i et kort klipp i videoen under ble det vist frem en fremtidskontroller det ser ut som skyter ut et holografisk bilde for spilleren: den håndholdte konsollen trenger derfor ikke skjerm. Det er i det minste hva Sony kanskje tror blir mulig en gang om en god stund. Man kan jo også spekulere i om denne metoden kan kombineres med AR-briller, for når dette er mulig, er det kanskje også mulig å implementere ytelses-AR i et par solbriller.