Dell xps snapdragon
Dell gjør seg klare, som mange andre Windows ARM-partnere, å lansere nye maskiner neste måned. XPS 13 får pOLED-skjerm. Bilde: Dell

Annonse


Apple blir ikke alene om det

Apple kom først på markedet med tandem OLED-paneler, men det blir ikke de siste.

Blir den første laptopen med dobbel-OLED

For ovenfor The Verge sin Microsoft-journalist Tom Warren, så bekrefter Dell at også de er med på OLED-moroa med XPS 13 ARM. Dette blir altså den første på markedet med LG Display sitt pOLED-panel. “Jeg så at mange mente at Apple har funnet opp tandem OLED, men det stemmer selvsagt ikke,” melder Warren på. X. Den nye typen å gjøre OLED på, med to paneler over hverandre, gjør spesielt lysstyrken bedre, noe som tidligere var den største svakheten med OLED.

Dell sin Snapdragon X-maskiner lekket i forkant av Microsofts Build-pressekonferanse 20. mai. Den gang lekket det informasjon som pekte i retning på utrolig batterilevetid, men det ser ut til at 29,9 timer som var å finne i de lekkede dokumentene ikke stemmer: de fleste maskinen makser ut med opptil 22 timer batterlevetid. Det er det samme som MacBook Pro M3.

De nye Snapdragon-maskinene, inkludert Surface Laptop 6 og Surface Pro, lanseres 18. juni.