sonos roam 2
"Sonos Roam 2" kommer med Bluetooth-knapp for direkte tilkobling mot mobilen.

Annonse


OPPDATERT: Dette vil glede “Sonos Roam”-eiere

Plutselig, samme dag som Sonos lanserte Ace, avduket de også Roam 2.

Først publisert 21. mai

Oppdatert, 22. mai, 11:58:

Roam 1 og 2 kan kobles sammen i stereo som bekreftet av Sonos, men dette fungerer ikke med Bluetooth:

Annonse


“Når du bruker Wi-Fi, kan du opprette et stereopar med Roam 2 og Roam og få stereoseparasjon og et bredere lydbilde. Vær oppmerksom på at et par bærbare høyttalere ikke vil fungere som bakhøyttalere i et Sonos-hjemmekinoanlegg.”

Endelig med dedikert Bluetooth-knapp

Det overasker ikke, men vi hadde ikke hørt noe konkret på lenge, så vi trodde kanskje det vil drøye litt. Men nå er den altså her, med en pris på 1999 kroner. Den kommer i en rekke farger – Sonos oppsummerer:

“Bare koble til, spill av og dra. Få opptil 10 timer med mye klarhet og bass for størrelsen. Med IP67 er Roam 2 fullstendig vann- og støvtett for utendørs bruk. Koble til Wi-Fi hjemme med Sonos-appen for å få tilgang til flere funksjoner og bruke den som en smarthøyttaler.”

Høyttaleren er tilgjengelig nå – dette er det viktigste fra pressemeldingen:

  • Lyd som trosser størrelsen – leverer den samme rike, detaljerte lyden og bassen med klarhet, dybde og dybde som du forventer fra en større høyttaler.
  • Oppfrisket design og brukergrensesnitt – inkluderer en elegant monokrom logo og separate, diskrete strøm- og Bluetooth-knapper for enkel bruk.
  • Umiddelbart oppsett – så snart Roam pakkes ut, kobles den enkelt til mobilenheten over Bluetooth så musikk kan nytes umiddelbart. Sett opp på WiFi hjemme for å koble til resten av Sonos-systemet.
  • Automatisk Trueplay – alltid innstilt for den beste lytteopplevelsen i alle miljøer, tilgjengelig både på Bluetooth og WiFi.
  • Klar for eventyr – opptil 10 timer kontinuerlig avspilling på en enkelt lading.
  • Klar for været – støvtett og helt vanntett med en grundig testet IP7-sertifisering, så den kan håndtere sprut, skitt, varme og kulde uten problemer.
  • Fem livlige farger – tilgjengelig i grønn, rød, blå, svart og hvit for å passe din stil.