sonos ace
Sonos Ace har en haug med funksjoner og masseappell -design.

Annonse


Alt om “Sonos Ace”

Annonse

Sonos Ace lanseres 5. juni og vil koste 5499 kroner.

Billigere enn AirPods Max (vinteren 2020)

Det bekrefter endelig produsenten etter en rekke lekkasjer. Det første du må vite er at de får flerkanals-lyd ved tilkobling til en lydplanke fra selskapet (med en dedikert knapp,) dette skjer via WiFi, ellers kobles de til mobilen med Bluetooth som vanlig. Det andre er at de er mellomstore og har kopper med magnetfeste, som på iPod Max. Høyttalerne er sentrert, for å skape det rette lyd-landskapet og økt graden av detaljnivå man hører.

Om lading:

 • 30 timer batterilevetid
 • Hurtdinglading gir 3 timers lyttetid på 3 minutter (gjelder kjapp-lading fra 0-10 prosent)
 • Det tar opptil 3 timer å lade maks fra 0 til 100

De har kommet! Fans har i årevis bedt oss om å overføre Sonos-opplevelsen til hodetelefoner – og vi visste at vårt første utspill i kategorien måtte representere den typen innovasjon og lydopplevelse som Sonos har blitt et synonym for. Sonos Ace benytter seg av alt vi har lært gjennom to tiår som en leder innen lyd og leverer fantastisk lyd, elegant design og langvarig komfort til en av de største og mest populære lydkategoriene i verden.

Patrick Spence, CEO, Sonos

Sonos oppsummerer hva de mener er det aller viktigste å vite om hodetelefonene som ble lekket en rekke ganger, og som vanlig av The Verge som alltid lekker det største først:

 • La deg selv nyte førsteklasses lyd: Nyt hvert sekund av favorittlåten din, en podkast eller en oppringing fra en venn takket være de to spesialkonstruerte driverne i Sonos Ace som gjengir hver frekvens med overlegen presisjon og klarhet.
 • Sonos Intelligent Motion Processing med Dolby Head Tracking” følger hodebevegelsene for dynamisk å omslutte deg i en hyperrealistisk lytteopplevelse.
 • Din egen kinosal: Sonos Ace lar deg oppleve en hjemmekino med surroundlyd samtidig som resten av familien får stillhetens nådegave. Bytt raskt TV-lyd fra en kompatibel Sonos-lydplanke til Sonos Ace med et enkelt tastetrykk.
 • Romtilpasset lyd med Dolby Atmos omslutter deg i dramatisk detaljert lyd fra alle kanter, mens dynamisk hodesporing holder deg midt i handlingen selv om du må hente et teppe eller strekke deg etter godteposen.
 • Senere i år vil Sonos’ helt nye TrueCinema-teknologi presist kartlegge rommet og deretter virtuelt gjengi et fullstendig surroundlydanlegg, for en lydopplevelse så livaktig at du glemmer at du har på hodetelefoner.
 • Slå verden på eller av: Gjør personlig lytting enda mer personlig med aktiv støykansellering (ANC), eller aktiver bevisst modus når du vil være mer oppmerksom på omgivelsene – enten du går på en travel gate eller jobber på kontoret.
 • Batteri som varer hele dagen og lynrask lading: Lytt eller snakk i opptil 30 timer med forlenget, energieffektiv batteritid. Lynrask lading sørger for at du ikke går glipp av en tone – få 3 timer batteritid med en rask 3-minutters lading ved bruk av den medfølgende USB-C-kabelen.
 • Med et trykk på en knapp bytter Sonos Ace sømløst TV-lyden fra Sonos Arc til hodetelefonene dine, og transporterer deg til din egen private kino. Støtte for Beam, Beam Gen 2 og Ray kommer snart.
 • Innebygde sensorer registrerer når du har på deg Sonos Ace, så avspillingen stopper når du tar den av og fortsetter når du tar den på igjen. En taktil innholdstast gir nøyaktig kontroll over volum og avspilling.

Om lydplankes-støtte sier selskapet “ved lanseringen” at Ace fungerer Arc, men at Beam Gen 2, Beam og Ray får støtte “snart.” TrueCinema lanserer også snart via en programvarevare-oppdatering, men hva er så det? Jo, Sonos beskriver en teknologi som “kartlegger rommet ditt nøyaktig, og gjengir deretter et komplett surroundlydsystem for et publikum på én.”

Vi vender tilbake med test.

Spesifikasjoner og styring:

Ace 312 g