apple vision pro
Apple Vision Pro lanseres kanskje i Norge før juni. Bilde: ITavisen

Annonse


Gir håp om Vision Pro Norges-lansering

ITavisen erfarer at Apple hadde enheter igjen i flere av sine California-butikker lanseringsdagen 2. februar.

Hadde Vision Pro til overs lanseringsdagen

Det var derfor mulig, med litt flaks, å spasere innom en fredagen og plukke opp hodesettet uten å forhåndsbestille. Det gir et klart tegn på at selskapet hadde litt flere hodesett enn hva som var nødvendig for å levere produktet til de som forhåndsbestilte tidlig på morgenen vest-kyst-tid, og nå ser det ut til at de har enda mye mer å gå på, i hvert fall om noen uker.

For produksjonen skal gå så bra at kilder i forsyningsnettet sier at selskapet planlegger lansering av hodesettet i giga-markedet Kina i april og ikke senere enn i mai. Det betyr at selskapet føler seg selvsikre nok til at de klarer, eller allerede har, økt produksjonstempoet kraftig.

Mine første timer med “Apple Vision Pro”

Det er allerede rapportert lanseringen skal skje i flere land ikke lenge etter USA-lanseringen

Og, om de allerede om et par måneder klarer å forsyne Kina med nok enheter, er håpet at de vil klare å forsyne også mange andre regioner i god tid før andre halvdel 2024. Apple har allerede avslørt de skal lansere produktet i flere land i år, men utover det har de ikke røpet hvor. Ifølge Mark Gurman i januar er selskapets interne plan å lansere i flere land internasjonalt “ikke så mye lenger etter lanseringen i USA.” Denne nye informasjonen backer opp dette.

Ming-Chi Kuo har dessuten uttalt han tror flere land får mulighet til å handle Vision Pro før WWDC 2024 i juni der det samtidig ventes at selskapet viser frem visionOS 2.0 som det jo allerede har dukket opp referanser til.

Annonse