apple vision pro
Apple har lansert nok en oppdatering til Vision Pro før butikklanseringen fredag.

Annonse


Oppdatert nok en gang før lanseringen

En uke etter Apples lansering av visionOS 1.0.1, er de igjen lansert en oppdatering for hodesettet som når de første kundene førstkommende fredag.

To oppdateringer før lanseringen

Det er ikke kjent hva som er rettet i 1.0.1, og nå som 1.0.2 allerede er lansert, er håpet at de første kundene kan hoppe rett til denne versjonen. Og vi vet hva som er rettet i 1.0.2, og det er kanskje ikke noe spennende funksjonsmessig eller en stor feil, men tetting av en sikkerhetsfeil. Apple har nemlig ingen komplett endringslogg, men forklarer om sikkerhetsoppdateringen i 1.0.2 at den retter en feil som kunne medføre “at behandling av ondsinnet nettinnhold kan føre til kjøring av vilkårlig kode. Apple er klar over en rapport om at dette problemet kan ha blitt utnyttet.”

Apple merker også at “denne sikkerhetsoppdateringen er inkludert i visionOS 1.0.1-oppdateringen som ble utgitt til utviklere og i visionOS 1.0.2 for enheter som oppdateres direkte fra visionOS 1.0.”

Tester allerede visionOS 2.0

Det skal bli spennende å se hvor kjapt Apple legger til funksjoner og fikser frustrasjonsmomenter, inkludert mangelen på muligheten til å feste web-apper til hjemskjermen, og at man ikke kan organisere appene annet en alfabetisk. Og Apple lader allerede opp til juni og WWDC, for allerede nå tester de visionOS 2.0. Informasjonen er bekreftet av en utvikler som har snakket med AppleInsider.

Annonse