philips hue
Hue er aktuelle med nye utelys, ledninger og koblinger.

Annonse


Se hva Hue gjør ute

Philips og Signify har lansert en rekke nye Hue-lys.

Hue Dymera utelys lansert

Det er først og fremst Hue Dymera, utendørs vegglys, som trekkes frem: “Det nye Hue Dymera vegglys har individuelt styrte uplights og downlights som gir et helt unikt arkitektonisk uttrykk både innendørs og utendørs,” dessuten er Hue Perifo oppgradert med nye koblinger for “mer alsidighet når du skal designe skinnesystemet for hjemmet ditt.”

“Til slutt integreres smartbelysning med smart hjemmesikkerhet på en unik måte med Philips Hue Secure-startsettet og Secure-flomlyskameraet, i tillegg til flere nye funksjoner i appen,” melder selskapet om sikkerhetssystemet vi først omtalte i august i fjor:

“Philips Hue Secure er navnet på den nye tjenesten som “lar deg overvåke hjemmet ditt i sanntid og kan gi deg øyeblikkelige varsler ved bevegelse, i tillegg til unike lys- og lydalarmer som avskrekker ubudne gjester.” All denne funksjonaliteten er ikke gratis dog da det krever abonnent på en av “Secure”-medlemskapene til Hue-merkevaren fra Signify.”

Priser:

  • Philips Hue Dymera vegglys (fås fra 27 februar 2024)  2539 krone
  • Philips Hue pendant-ledning i svart eller hvit for filamentpærer (fås fra februar 2024) 689 kroner (M) / 819 krone (L)
  • Philips Hue Perifo flexible kobling (fås fra 6 februar) og T-kobling (fås i første kvartal 2024) 419 kroner
  • Philips Hue Secure startsett (fås fra 23 januar 2024)  4619 kroner
  • Philips Hue Secure flombelysningskamera (fås fra 23 januar 2024) 4029 kroner

Dette melder de om nye Dymera og Hue pendant-ledningen:

  • “Philips Hue Dymera vegglys kombinerer funksjonalitet og stil, og du kan styre de to lysstrålene – en som lyser oppover og en som lyser nedover – uavhengig av hverandre. Dymera har et svart sofistikert design og kan gi lys til store flater i både varmt til kaldt hvitt lys og farger – både innendørs og utendørs. Hvis du bruker Philips Hue-appen kan hvert enkelt lys dimmes ned og opp eller skifte farger. Du kan også velge en lysscene fra galleriet for å få et mer ekspressivt uttrykk.
  • Den nye Philips Hue pendant-ledningen er laget spesifikt for de populære Philips Hue Filament-pærerne. Ledningen kan enkelt monteres over middagsbordet eller stuebordet og brukt sammen med filamentpærene, blir dette et naturlig midtpunkt i huset. Ledningene fås i to størrelser i svart og hvit som passer inn i alle typer interiør, og tillegg til at de 3D-printede delene er laget av 55 prosent resirkulert materiale. bestående av avfallsprodukter og rester av biologisk opprinnelse.”

Annonse