Philips hue Secure
Philips Hue integrer nå lys, sensorer og kameraer for en komplett sikkerhetspakke med "Secure"-abonnementet.

Annonse


Kobler alt sammen

Philips Hue utvider økosystemet til også å bli et sikkerhetssystem.

Integrer lys, sensorer og kameraer

“Philips Hue sikrer hjemmet ditt ved å integrere smartbelysning, sensorer og kameraer,” heter det i pressemeldingen, som forklarer hvordan det fungerer:

  • “Opplev samspillet mellom smartbelysning og smarthjemssikkerhet med de nye Philips Hue Secure kameraer, sensorer og appfunksjoner som skaper trygghet i hjemmet ditt
  • Overvåk hjemmet i sanntid og motta øyeblikkelige varsler om bevegelse, og bruk sikkerhetssenteret i Philips Hue appen for å starte lys- og lydalarmer, i tillegg til å aktivere eller deaktivere systemet
  • All video er privat og beskytter personvernet. Dette takket være Philips Hue Secure-kameraets end-to-end-kryptering som alltid er på, også ved påvisning av hendelse
  • Få en koselig atmosfære med Philips Hue Festavia både innendørs og utendørs, og oppdater Philips Hue-lysene dine slik at de kan brukes med Matter via Philips Hue Bridge”

Andre oppdateringer er Philips Hue Festavia lyslenker til både innendørs og utendørs bruk, og ikke minst at Matter-protokollen nå kan brukes av alle Philips Hue-brukere.

Signify

Philips Hue Secure er navnet på den nye tjenesten som “lar deg overvåke hjemmet ditt i sanntid og kan gi deg øyeblikkelige varsler ved bevegelse, i tillegg til unike lys- og lydalarmer som avskrekker ubudne gjester.” All denne funksjonaliteten er ikke gratis dog da det krever abonnent på en av “Secure”-medlemskapene til Hue-merkevaren fra Signify.

Priser og lansering:

  • Philips Hue Secure kamera med ledning i svart eller hvitt (fås høsten 2023)  2199 kr eller 2529 kr med bordstativ
  • Philips Hue Secure batteridrevet kamera i svart eller hvitt (fås høsten 2023)  2749 kr
  • Philips Hue Secure flombelysningskamera i svart (fås første kvartal 2024)  3849 kr
  • Philips Hue Secure contact sensor i svart eller hvitt (fås høsten 2023)  449 kr (1 stk) 769 kr (Pakke med 2) 
  • Jordspydmontering for Philips Hue Secure kamera (Fås høsten 2023) 449 kr
  • Bordstativ for Philips Hue Secure i svart eller hvitt (Fås høsten 2023) 549 kr
  • Philips Hue Secure utendørs lavspenningskabel for opplading ( fås høsten 2023) 329 kr
  • Philips Hue Secure anti-drop-kabel (fås høsten 2023 169 kr
  • Philips Hue Secure Basic-abonnement 30 dagers lagring av video (fås høsten 2023)  49 kr per kamera per måned eller 459 kr per kamera per år.
  • Philips Hue Secure Plus-abonnement med 60 dagers lagring av video (fås høsten 2023)  119 kr per måned eller 1149 kr per år for flere kameraer
  • Philips Hue Festavia lyslenke (fås September 2023)  1319 kr (100 LED) 2319 kr (250 LED) 3959 kr (500 LED)
  • Philips Hue MR16 White ambiance og White and Color Ambiance (fås September 2023)  449 kr (1 stk White ambiance) 719 kr (Pakke med 2 White ambiance) 719 kr (1 stk White and color ambiance) 1219 kr (Pakke med 2 White and color ambiance)

Dette melder Philips

Philips Hue Secure-kameraene passer til både innendørs og utendørs bruk og fås både som batteridrevet og med ledning i svart og i hvitt. Secure-kameraet med ledning kan brukes med et praktisk bordstativ slik at du kan plassere det hvor du vil i hjemmet. Begge kameraene kan også plasseres utendørs med Secure-kamerafestet med jordspyd og kan enkelt kobles på Philips Hues utendørs lavspenningssystem.  

Annonse


Philips Hue Secure flombelysningskamera er spesialutviklet til utendørs bruk og kombinerer det beste fra Philips Hue-systemet. Du kan holde øye med hagen, uteplassen eller oppkjøringen. Når du utløser en lysalarm fra Philips Hue-appen, lyser flomlyset opp et stort område i en valgfri farge. Du kan få en lavspennings ladekabel og anti-dropkabel for alle Philips Hue Secure-kameraer

Philips Hue Secure-kontaktsensor kan brukes på dører, vinduer, skap og mere. Sensorene finnes i fargene svart eller hvitt og kan sende varsler i sanntid når noe åpnes eller lukkes. Du kan for eksempel programmere kontaktsensoren til fordøren slik at den slår på gangbelysningen og sender en beskjed til deg hvis døren åpnes.

Nytt sikkerhetssenter i Philips Hue-appen 

Philips Hue-appen har nå fått det nye sikkerhetssenter som styrer hele det smarte sikkerhetssystemet. Hvis du trykker på et varsel fra systemet åpnes appen automatisk, og her kan du manuelt utløse en alarm som får lysene til å blinke, utløse sirenen på Secure-kameraet eller få systemet til å ringe de lokale myndighetene eller en kontakt du stoler på.

Med Philips Hue-appen kan du tilpasse kamerainnstillingene, opprette privatsoner som gjør noen deler av videodekningen hemmelig, eller opprette aktivitetssoner som sørger for at det ikke blir sendt varsler for disse områdene. Brukere kan aktivere eller deaktivere systemet, innstille spesielle aktiveringsmoduser i forhold til om de er hjemme eller på ferie, granske en tidslinje av hendelser og mye mer. 

«Som verdensførende innen smartbelysning vet vi at lys er viktig når det gjelder sikkerhet. Etter tidligere innovasjoner som Philips Hue bevegelsessensorer og automatiseringer som «Får det til å se ut som du er hjemme, selv om du ikke er det», lanserer vi nå en komplett løsning for hjemmesikkerhet. Ved å integrerer vårt smarte belysningssystem med kameraer, kontaktssensorer og appfunksjoner, kan vi tilby en unik sikkerhetsløsning med lys som hjelper brukerne å sikre hjemmene sine. I tillegg kommer vi til å fortsette å bygge og fornye for å utnytte lysets potensiale og sikkerheten til brukerne våre», sier Jasper Vervoort, leder for Philips Hue hos Signify.

Annonse