LG Display META
LG Display viste frem oppgradert META-panelteknologi på årets CES for mye kraftigere lysstyrke og detaljnivå.

Annonse


De nye TV-ene kan bli helt sinnsyke

LG snakket om TV-ene sine før selve CES startet. Nå har de mer å avsløre om panel-teknologien bak.

LGs nye OLED-teknologi kan nå opp til 3000 nits

Akkurat som Samsung viste de frem transparante paneler, uten at vi helt skjønner hvorfor i forbruker-produkt-på-hyllene-sammenheng. Desto mer interessant er selskapets META-panelteknologi som er oppgradert til versjon 2.0 og nå bruker MLA+ (“Micro Lens Array”.)

Ikke bare forbedres synsvinkelen for å oppnå opp til 160 grader, som gjøres mulig med linsene i MLA+-teknologien som det nå er opp til 42,4 milliarder av på 83 tommer 4K-prototypen viser frem, men oppgraderte “AI-algoritmer” forbedrer OLED-lysstyrken med opp til 42 prosent sammenlignet med “konvensjonelle OLED TV-er.”

Dette er en “big deal,” for den store svakheten med OLED-paneler sammenlignet med varianter av IPS, har alltid vært svakere lysstyrke. LG har forbedret det helt opp til C3-serien og de andre modellene sine – dette vil akselerere forbedringene.

Annonse


Detaljnivået forbedres også, ikke minst takket være fargene som når opp til 1500 nits, en lysstyrke-forbedring på 114 prosent, igjen “sammenlignet med andre produsenter.” Lyse og mørke svener bør også være lettere å se med de nye TV-ene, takket være en ny algoritme.

LG kommer til å lansere 55, 64, 77 og 8K OLED på hele 88 tommer med META 2.0 OLED.

OLED-spillskjermer når 480Hz

LG Display har også spill-skjermer å vise frem på årets CES, inkludert en 27 tommer med hele 480Hz med QHD, og ja, det er en OLED-skjerm. Vi finner også 31,5″, 34″, 39″ og 45″ OLED-spillskjermer med Meta-teknologi og den samme MLA-teknologien. LG har også implementert anti-refleksjons-teknologi.

“LG Displays 27-tommers QHD gaming OLED har en imponerende 480Hz oppdateringsfrekvens for en ultimat spillopplevelse. Et avgjørende aspekt ved spillmonitorer er den ultrahøye 480Hz-oppdateringsfrekvensen. Spesielt oppnår 27-tommers 480Hz OLED førsteklasses ytelse med LG Displays egen CMR (Clear MR)-måling på over 20 000, noe som sikrer rask responstid og høy oppløsning.”
(Venstre) 34-tommers WQHD Gaming OLED (Høyre) 39-tommers WQHD Gaming OLED.
“Ved å utvide sin spill-OLED-serie med fokus på det oppslukende 21:9-sideforholdet, introduserte LG Display 34- og 39-tommers OLED-er for en komfortabel spillopplevelse, etterfulgt av 45-tommers WQHD Bendable OLED. Bøybar OLED lar brukere justere krumningen fra en flatskjerm til maksimalt 800R, og skreddersy skjermen for en enda mer oppslukende opplevelse.”

Annonse