tesla cybertruck
De første kundene i California og Texas kan bestille Cybertruck nå, men det blir dyrt.

Annonse


Bak e-posten skjuler det seg en prisbombe

Fans som var tidlig ute med å legge inn sin Tesla Cybertruck-reservasjon da selskapet åpnet for det vinteren 2019, har fått mulighet til å fullføre bestillingen sin, men ikke alt er som de trodde på forhånd.

Fra 1,1 millioner kroner

Det betyr at de blir en av de aller første som får Teslas nye bil, eller rettere sagt pickup. Leveringsvinduet er desember 2023 til mars 2024 for 4 x 4-modellen (California og Texas,) og tidlig 2024 for den aller dyreste Cyberbeast-modellen.

ITavisen har fått tilgang til den komplette bestillings-opplevelsen for kunder hovedsakelig i California, og det er en ting som vil overraske mange av de som reserverte den billigste enn nest-billigste modellen for fire år siden: ingen av disse modellene kan bestilles nå!

Det er kun de to aller dyreste modellene som kan bestilles, og det er ikke mulig å fjerne pakker, kun legge til lenger rekkevidde. For det Tesla tilbyr de aller første kundene er en Limited Edition Cybertryck i enten 4 x 4 utgave eller Cyberbeast-modellen som har 845 hester mot 600 i 4 x 4-utgaven.

Annonse


Som innehaver av tidlig reservasjon er du invitert til å bestille din Foundation Series Cybertruck med tidlig tilgang til levering. Cybertrucken din vil være fullt valgfri og vil inkludere laser-etset merke i begrenset opplag, førsteklasses tilbehør, ladeutstyr med Powershare hjemme-backup-maskinvare, terrengdekk, full-selv-kjøring og mer. Leveranser har begynt i California og Texas, med flere stater i 2024.

Teslas e-post til de første kundene

Nektes å selge dem med en gang

Og som vi meldte i november er det en klausul med på kjøpet: de første kundene får ikke lov å selge sin pickup før det har gått ett år. Denne klausulen forsvant i et par dager, men ble så lagt tilbake igjen, trolig for å unngå et overpriset svartebørs-marked.

Dette følger med i Tesla Cybertruck 4 x4-utgaven til 99 990 dollar:

 • DUAL MOTOR ALL-WHEEL DRIVE
 • 318 MI. RANGE (EST.)
 • 340 MI. RANGE (EST.) WITH ALL SEASON TIRES (AVAILABLE TO PURCHASE IN 2024)
 • 4.1 SEC. 0-60 MPH
 • 112 MPH TOP SPEED
 • 600 HORSEPOWER
 • 7,435 LB-FT TORQUE
 • 11,000 LBS. TOWING CAPACITY
 • INCLUDED WITH FOUNDATION SERIES
 • LIMITED-EDITION CONFIGURATION
 • LASER-ETCHED FOUNDATION SERIES BADGE
 • FOUNDATION SERIES CABIN GRAPHIC
 • 20” CYBER WHEELS WITH 35” TIRES
 • WHITE DÉCOR
 • PREMIUM ACCESSORIES
 • POWERSHARE HOME BACKUP
 • POWERSHARE MOBILE CONNECTOR
 • FULL SELF-DRIVING CAPABILITY
 • LIFETIME PREMIUM CONNECTIVITY

Tesla Cybertruck Cyberbeast – 119 990 dollar:

 • TRI MOTOR ALL-WHEEL DRIVE
 • 301 MI. RANGE (EST.) WITH ALL TERRAIN TIRES
 • 320 MI. RANGE (EST.) WITH ALL SEASON TIRES (AVAILABLE TO PURCHASE IN 2024)
 • 2.6 SEC. 0-60 MPH†
 • 130 MPH TOP SPEED
 • 845 HORSEPOWER
 • 10,296 LB-FT TORQUE
 • 11,000 LBS. TOWING CAPACITY
 • INCLUDED WITH FOUNDATION SERIES
 • LIMITED-EDITION CONFIGURATION
 • LASER-ETCHED FOUNDATION SERIES BADGE
 • FOUNDATION SERIES CABIN GRAPHIC
 • 20” CYBER WHEELS WITH 35” TIRES
 • WHITE DÉCOR
 • OFF-ROAD LIGHT BAR
 • PREMIUM ACCESSORIES
 • POWERSHARE HOME BACKUP
 • POWERSHARE MOBILE CONNECTOR
 • FULL SELF-DRIVING CAPABILITY
 • LIFETIME PREMIUM CONNECTIVITY

Det mest interessante av ekstra-utstyr, for her er jo det mest allerede inkludert, er en RANGE EXTENDER som gir bilene ytterligere rekkevidde slik at rekkevidden ender på 756 km totalt. Pakken koster 16 000 dollar, men leveres ikke før sent neste år.

Aktiver mer enn 450 miles rekkevidde uten påvirkning av tilbehørskompatibilitet. Du blir varslet når range extender er klar for installasjon etter produksjonen begynner, som er planlagt sent i 2024.

Tesla
Range Extender.

Som du ser av listen er Powershare inkludert – slik oppsummerer Tesla ekstra-funksjonene som er bakt inn, og som ikke kan modifiseres av kundene:

Strøm overalt alt, hvor som helst med fem omborduttak. Kraftig nok til å lade en annen elbil med opptil: 11,5 kW-utstyr, 1 x 240V-uttak i sengen, 2 x 120V-uttak i sengen, 2 x 120V-uttak i hytta, 3 x USB-C-ladere ombord, 2 x hjelpestrømkabler med 2,3 kW utgang. Disse omborduttakene gir deg fleksibiliteten til å koble til alt du trenger, hvor som helst du er. Du kan lade en annen elbil, koble til bærbare datamaskiner, telefoner og andre elektroniske enheter, eller bruke hjelpestrømkabler til å koble til campingutstyr eller andre enheter som krever mer strøm.
Bruk Cybertruck for å gi strøm til hjemmet ditt. Universal veggkontakt og gateway V3 inkludert
Ultrahardt rustfritt stål. Lager ikke bulker. Reduserer langsiktig korrosjon.
35” terrengdekk. Aggressive sliteslissemønstre for overlegen ytelse i lavt grep og terrengforhold som gress, sand og snø. Wire-styring og bakstyring muliggjør en strammere svingsirkel enn mange små sedaner.
18,5” skjerm foran, 9,4” skjerm bak. 15 høyttaleres premium lyd med doble subwoofere. Dette lydsystemet leverer en kraftig og fyldig lydopplevelse. Det har 15 høyttalere, inkludert to doble subwoofere, som er plassert strategisk for å gi optimal lydkvalitet. Oppoverfellende seter i andre rad Disse setene kan vippes opp for å gi mer lagringsplass eller for å gi passasjerer i tredje rad mer plass. Oppvarmede og kjølte ventilerte forseter Disse setene er laget av et mykt og behagelig materiale og har flere justeringsalternativer for å gi optimal komfort. De kan varmes opp eller kjøles ned for å gi komfort i alle værforhold. HEPA-hyttesluftfiltrering Dette filtreringssystemet fjerner 99,999% av luftbårne partikler, inkludert bakterier, virus og pollen. Det bidrar til å gi en sunn og ren luftkvalitet i kupeen. Panoramavindu og glasstak Dette vinduet og taket gir en fantastisk utsikt. Det slipper inn mye naturlig lys og bidrar til å skape en lys og luftig atmosfære i kupeen. Tilpasset hyttebelysning Dette belysningssystemet kan tilpasses etter dine personlige preferanser. Du kan velge mellom forskjellige farger og lysstyrker for å skape den perfekte atmosfæren. Disse funksjonene gjør Cybertruck til et komfortabelt og luksuriøst kjøretøy som er perfekt for lange reiser eller hverdagskjøring.
Komplett selvkjøringspakke.
Allværs interiør liner. Disse linerne er laget av et slitesterkt materiale som er designet for å beskytte interiøret ditt mot vær og vind. De er også vanntette og vaskbare, noe som gjør dem enkle å holde rene. solskjerm for glasstak. Dette solskjermen beskytter passasjerene i bilen din mot sollys og varme. Den er laget av et mykt og behagelig materiale som er behagelig å lene seg mot. midtkonsollskuff. Denne skuffen gir ekstra lagringsplass for små gjenstander. Den er laget av et slitesterkt materiale og har en låsemekanisme som beskytter innholdet ditt mot tyveri. girlåsdeler. Disse delene beskytter girspaken din mot riper og skader. De er laget av et slitesterkt materiale og er enkle å installere. hvalv d-ringer. Disse ringene kan brukes til å feste ting til gulvet i Cybertruck. De er laget av et slitesterkt materiale og er enkle å bruke. l-spor hyller. Hyllene kan brukes til å lage ekstra lagringsplass i Cybertruck. De er laget av et slitesterkt materiale og er enkle å installere. l-spor flaskeåpnere Disse flaskeåpnerne gjør det enkelt å åpne flasker i Cybertruck. De er laget av et slitesterkt materiale og er enkle å installere. Disse tilbehørene kan bidra til å gjøre Cybertruck til et mer praktisk og komfortabelt kjøretøy.
Powershare Mobile Connector og Universal Wall Connector.

Annonse