playstation portal
Sony Playstation Portal lanseres i Norge 8. desember til rett under 3000 kroner.

Annonse


OPPDATERT: Nå kan vi bekrefte det fra offisielt hold

Sonys forside er oppdatert med Playstation Portal igjen, selv om lenken stadig ikke fungerer.

Oppdatert, 14:13:

Man trenger ikke Internett, kun WiFi, om man er på samme nett som konsollen:

Rettelse,

Annonse


Som poengtert med rette i kommentarfeltet: man ikke spille på eget lokal-WiFi for å nå sin egen PS5, men det må være et WiFi-nett om man spiller utenfor hjemmet.

Ikke 1., ikke 10. desember

I det minste har vi endelig fått bekreftelsen på når Portal, som strømmer spill fra en WiFi-lokal Playstation 5, lanseres i Norge. Datoen er 8. desember og ikke 1. desember som Komplett først meldte, men som de senere har oppdatert til korrekt dato, og ei heller 10. desember som er rapportert i andre medier.

2895 kroner er for øvrig hva Komplett og Platekompaniet lister den for.

Vi venter på test-eksemplar av enheten som har fått blandet og til tider negativ mottagelse hos amerikanske testere. Kritikken går på at konsollen kun fungerer mot en lokal PS5 og hjemmenettverket, mens mange andre håndholdte konsoller kan strømme spill fra skyen, PC-en eller spille spill lokalt enten i form av avansert maskinvare eller en Android Play Store-løsning

Vi venter selvsagt med å konkludere før vi selv har fått testet. For fungerer det uten noe særlig med etterslep kan det være en smart løsning om TV-en er opptatt.

Annonse