MagSafe
Apple gjør mer enn å oppdatere alle dingsene sine til USB C. Det kommer også MagSafe-produkter som kan nye ting.

Annonse


Skal ta “MagSafe” helt ut

Apple har ikke utnyttet MagSafe fult ut, det er jo et hav av muligheter.

Det store USB C-skiftet skjer neste år

MagSafe entret markedet i oktober 2020 samtidig med iPhone 12. Siden den gang har ikke Apple gjort særlig med endringer, og økosystemet med Lightning-produkter er nok fremdeles langt større. Nå avslører Mark Gurman ovenfor MacRumors at Apple skal gjøre et stort skifte til USB C for alle produkter neste år, inkludert for MagSafe Duo.

Gurman er ikke sikker på om noe av dette avsløres førstkommende tirsdag, dagen for den store iPhone 15-pressekonferansen. For øvrig kommer det neppe noen AirPods Pro 3 neste uke, men at Apple i stedet oppdaterer dem med USB C. Ifølge Gurman planlegger Apple en oppfølger til sine dyreste propper neste år eller tidlig i 2025. AirPods Pro 2 ble lansert september i fjor, så det er jo ikke så rart.

Få med deg de ferske iPhone 15-avsløringene

Seriekobling

USB C på alle dingsene er nå en ting, og i utgangspunktet mer praktisk enn spennende, men det er mer inkludert en ny generasjon MagSafe batteri-pakker. Det skal nemlig bli mulig å koble flere av dem sammen og på den måten lade flere enheter samtidig:

“For eksempel vil det være mulig å lade to iPhones samtidig, med en plassert på hver side av batteripakken. Den vil selvfølgelig også ha USB C,” skriver MacRumors.

Annonse


Annonse


Annonse